-
10/10. Какво трябва да знаем за овесените ядки?
Няколко съвета за любителите на овесени ядки
Преди накисване ядките трябва да се измият, за да се премахнат остатъци от трици или труди примеси при обработката им.
Най-добрият начин да се запазят всички хранителни вещества, е те да се подготвят за консумация чрез накисване.
За да е по-здравословна и по-обемна порцията овесени ядки, е добре да се добавят 1-2 лъжици пресовани ядки.
Класическият начин на готвене на овесени ядки е на каша. Тя е много здравословна.
Какво трябва да знаем за овесените ядки?
Още от галерии
Наталия Такова-Мазгарева
Виктория Каролева: За мен силен мотиватор е личният пример на близки до мен хора
Edna от нас
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Щура, цветна и винаги усмихната: Поли Генова празнува рождения си ден в Барселона
БГ звезди
Най-четени
- Какво ще се случи, ако пиете вода с лимон всяка сутрин
- Какво ще се случи, ако ядете по лъжичка куркума на ден?
- Класация на зодиите: кои обичат най-силно и кои си тръгват най-лесно
- Ужасът от първата брачна нощ: 4 истории по истински случай
- Любимата му поза издава що за мъж е
- Какво ще се случи с тялото ти, ако ядеш по 3 фурми всеки ден