-
8/8. Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Макар и вкусно и хранително, бадемовото брашно не се държи точно като пшеничното брашно и не може да се използва като негов заместител във всички класически рецепти. Така че трябва да имате предвид някои особености при готвене с бадемово брашно.
За хляб и други тестени изделия, зависещи от структурната цялост, която осигурява глутенът, бадемовото брашно може да се използва само за замяна на малка част от пшеничното брашно. Това брашно е идеално като панировка при пържене на меса или за сгъстител на яхнии.
Какво трябва да знаем за бадемовото брашно
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер