-
1/5. Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Първото месо, на което ще обърнем внимание е червеното, а то може да бъде говеждо, свинско, агнешко и други. Този вид месо може да издържи в хладилника 3-4 дни. Ако пък го съхранявате във фризера, този вид месо може да издържи от 4 до 12 месеца.
Не трябва да забравяте, че дори да е стояло в хладилника, когато го извадите, трябва да проверите неговото състояние. Ако месото е станало кафяво и вече не изглежда толкова прясно, това значи, че трябва незабавно да го изхвърлите.
Ако сварите червеното месо, може да го оставите в хладилника за 3-4 дни, а във фризера може да издържи от 2 до 6 месеца.
Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България