-
5/5. Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Следващият тип меса, на които ще обърнем внимание, са преработените меса - продукти като колбаси, бекон, шунка, пушено месо, салами и други, могат да бъдат съхранявани до 2 седмици в хладилник, ако не са отворени.
Ако сте отворили продукта, преди да го сложите в хладилника, то тогава може да го запазите от 5 до 7 дни в хладилника. Ако пък го съхранявате във фризера, този вид продукти издържат до 2 месеца.
Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- 7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и емоционално изтощение
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия