-
5/5. Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
Следващият тип меса, на които ще обърнем внимание, са преработените меса - продукти като колбаси, бекон, шунка, пушено месо, салами и други, могат да бъдат съхранявани до 2 седмици в хладилник, ако не са отворени.
Ако сте отворили продукта, преди да го сложите в хладилника, то тогава може да го запазите от 5 до 7 дни в хладилника. Ако пък го съхранявате във фризера, този вид продукти издържат до 2 месеца.
Как да съхраняваме сурово месо в хладилника: най-важното накратко
8958
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня