-
4/4. Как да си направим ароматна греяна ракия
После следете внимателно, докато напитката почти заври и веднага махнете съда от котлона. Оставете за минута ракията да поеме аромата и разлейте. Греяната ракия трябва да се сервира в съд с тесен отвор, желателно е керамичен. Глината притежава акумулиращи свойства и съхранява температурата на течността.
В пръстен съд, наречен още бърдук, греяната ракия остава по-дълго гореща, което удължава удоволствието от консумацията. Може да използвате и обикновени малки чашки за алкохол. Еликсирът се пие горещ.
Как да си направим ароматна греяна ракия
36482
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Булка изобличава бъдещия си съпруг пред олтара
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- 5 женски имена с най-силна положителна енергия
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 9 неща, които трябва да направите преди секс