-
4/4. Как да си направим ароматна греяна ракия
После следете внимателно, докато напитката почти заври и веднага махнете съда от котлона. Оставете за минута ракията да поеме аромата и разлейте. Греяната ракия трябва да се сервира в съд с тесен отвор, желателно е керамичен. Глината притежава акумулиращи свойства и съхранява температурата на течността.
В пръстен съд, наречен още бърдук, греяната ракия остава по-дълго гореща, което удължава удоволствието от консумацията. Може да използвате и обикновени малки чашки за алкохол. Еликсирът се пие горещ.
Как да си направим ароматна греяна ракия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

От един кошмар в друг: Сандра Бълок и бракът, който я спасява, но и ранява
Нещата от живота
Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Притча: защо най-силната любов е най-тиха?
- Любимите секс пози на мъжете