-
3/5. Грешките, които допускаме при готвене на месо
Грешка 3: Масло или олио?
Краткият отговор на този въпрос е: и двете. Започнете да запичате месото в малко олио и след това добавете малко масло в края на готвенето на вкус. Олиото може да издържи на много по-високи температури от маслото и не изгаря толкова лесно в тигана.
Грешките, които допускаме при готвене на месо
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Жест на памет, а не на провокация: Защо Цеца развя българското знаме в РСМ (ВИДЕО)
Актуално
Най-четени
- Здравословни рецепти с джинджифил
- Бабината диета, която топи мазнините без гладуване
- Красивата любовна история на цар Борис ІІІ и прелестната Йоанна Савойска
- Edna красавица на 69! Днес празнува Мария Каварджикова
- Тайните за красота на французойките (ключът е в една думичка)
- Забавен ТЕСТ: Избери и разбери каква вещица си ти!
