-
1/5. Грешките, които допускаме при готвене на месо
Грешка 1: Прекалено много бързате
Важно е, когато започнем да готвим месо, то да бъде със стайна температура. Отделете време, ако ще използвате замразен продукт, той да достигне плавно до желаната температура. Също така е важно внимателно да избършете месото с хартиена кърпа, за да получите суха повърхност преди готвене. Ако ще мариновате месото, отделете достатъчно време и за този етап. Нужно е известно време, за да поеме вкусовете и да се увеличи ефекта от маринатата. 30 минути са минимум, но е за предпочитане по-дълго, ако имате възможност.
Грешките, които допускаме при готвене на месо
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Стефани Тонева
Стефания Кочева празнува имен ден на пистата, Венци Мартинов със стари приятели!!
Днес празнува...
Най-четени
- Днес имен ден празнуват тези красиви имена
- Ромина и Дарко Тасевски подариха на децата си вълшебна семейна почивка в Мадрид!
- Годината на Червения огнен кон: Време за бурни промени и изпепеляваща страст
- ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2026 за зодия Овен: Кариера, любов, здраве
- ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2026 за зодия Телец: Кариера, любов, здраве
- ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2026 за зодия Везни: Кариера, любов, здраве
