-
1/5. Грешките, които допускаме при готвене на месо
Грешка 1: Прекалено много бързате
Важно е, когато започнем да готвим месо, то да бъде със стайна температура. Отделете време, ако ще използвате замразен продукт, той да достигне плавно до желаната температура. Също така е важно внимателно да избършете месото с хартиена кърпа, за да получите суха повърхност преди готвене. Ако ще мариновате месото, отделете достатъчно време и за този етап. Нужно е известно време, за да поеме вкусовете и да се увеличи ефекта от маринатата. 30 минути са минимум, но е за предпочитане по-дълго, ако имате възможност.
Грешките, които допускаме при готвене на месо
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Жест на памет, а не на провокация: Защо Цеца развя българското знаме в РСМ (ВИДЕО)
Актуално
Най-четени
- Здравословни рецепти с джинджифил
- Бабината диета, която топи мазнините без гладуване
- Красивата любовна история на цар Борис ІІІ и прелестната Йоанна Савойска
- Edna красавица на 69! Днес празнува Мария Каварджикова
- Тайните за красота на французойките (ключът е в една думичка)
- Забавен ТЕСТ: Избери и разбери каква вещица си ти!
