-
1/5. Грешките, които допускаме при готвене на месо
Грешка 1: Прекалено много бързате
Важно е, когато започнем да готвим месо, то да бъде със стайна температура. Отделете време, ако ще използвате замразен продукт, той да достигне плавно до желаната температура. Също така е важно внимателно да избършете месото с хартиена кърпа, за да получите суха повърхност преди готвене. Ако ще мариновате месото, отделете достатъчно време и за този етап. Нужно е известно време, за да поеме вкусовете и да се увеличи ефекта от маринатата. 30 минути са минимум, но е за предпочитане по-дълго, ако имате възможност.
Грешките, които допускаме при готвене на месо
21794
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Разтърсващите любовни съвети на един разведен мъж
- Любовната история на Хелън Мирън и Лиъм Нийсън
- Разтърсващата любовна история на Пенчо Славейков и Мара Белчева
- Ето как изглеждат днес актьорите от "Туин Пийкс"