-
5/5. Ето кои 5 храни да ядете през пролетта
Репички
Репичките са хрупкав, пикантен кореноплоден зеленчук, който е в сезон през пролетта. Те са с ниско съдържание на калории и са добър източник на витамин С и фибри. Репичките могат да се нарязват и добавят към салати, сандвичи или да се консумират като лека закуска със сос за потапяне.
Ето кои 5 храни да ядете през пролетта
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер