-
5/5. Ето кои 5 храни да ядете през пролетта
Репички
Репичките са хрупкав, пикантен кореноплоден зеленчук, който е в сезон през пролетта. Те са с ниско съдържание на калории и са добър източник на витамин С и фибри. Репичките могат да се нарязват и добавят към салати, сандвичи или да се консумират като лека закуска със сос за потапяне.
Ето кои 5 храни да ядете през пролетта
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Трите зодии, които могат да обичат един човек за цял живот
- Тишина в спалнята: 5 начина за спиране на хъркането
- Мити - българката, която накара Ататюрк да се влюби до уши
- Какво значение носи последната цифра от годината ви на раждане?
- 7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и емоционално изтощение
- 7 прекрасни български села, в които ще поискате да живеете