-
3/6. Чудото агар-агар
Агар- агар изисква бързо загряване, но за по-дълго време, за да се втвърди. Желатинът, в действителност, не се втвърдява веднага. Сместа остава течна, докато е още много гореща или на огън. Желирането се случва, когато температурата спадне под 40 ° С. В случай, че са се образували бучки, просто сложете всичко обратно на огъня.
Чудото агар-агар
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер