-
2/6. Чудото агар-агар
Съвети за използване на агар в кухнята: Обикновено агар -агар се продава на прах. Може да си купите продукта и на люспи, но тези две форми са по-трудни за употреба. За подготовка на гела се използват 2 супени лъжици агар- агар за литър течност. Прахът трябва винаги да бъде разтворен в гореща течност (мляко, вода и т.н.), като се разбърква в продължение на няколко минути (най-малко 3 минути).
Чудото агар-агар
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер