-
6/7. 7 съвета за вкусен домашен сладолед
По време на процеса на замразяване, разбърквайте сладоледа възможно най-често. Ако имате възможност, на всеки 15 минути. Когато стане мек и равномерен, оставете го във фризера за още 3 часа или повече, всичко зависи от температурата. Охладеният сладолед се разбива, за да се отърве от ледените кристали. Времето за втвърдяване също зависи от рецептата, различните видове сладолед имат свои собствени характеристики на приготвяне.
7 съвета за вкусен домашен сладолед
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
