-
5/5. 5 златни причини да ядем риба!
Намалява риска от рак на правото черво с почти 40% – изследването от 2010 година разкри и способността на рибното месо да предотвратява появата на рак. Учените провели експеримент с 1800 души, който доказал, че рискът от рак е почти 40% по-нисък при тези, които се хранят с храни, богати на омега-3 мастни киселини (най-вече риба). Можете да се възползвате от това й свойство и да консумирате риба поне 2 пъти седмично.
5 златни причини да ядем риба!
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
