-
1/5. 5 лесни съвета как да спрете с прахосването на храна
Плодове
Плодовете, най-вече меките като ягоди, череши, праскови, могат да бъдат съхранени за по-дълго време, ако са поставени по такъв начин, че да не се допират едни с други. Ако имате повече място в хладилника, ги подредете в редица. Ако не, опаковайте ги в кухненска хартия. Също така може да ги поставите в рафта за плодове и да поставите вестници между отделните слоеве. Така ще бъдат годни от три до пет дни повече.
5 лесни съвета как да спрете с прахосването на храна
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Дженифър Лопес за развода с Бен Афлек: Най-хубавото нещо, което ми се е случвало
От Холивуд
Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер