-
6/6. 3 метода за приготвяне на неаполитанска пица + 3 вкусни и бързи рецепти
Опитайте този метод с пица Cacio E Pepe!
Загрейте фурната на 260 градуса. Поставете тава за печене във фурната, за да се загрее предварително, докато сглобявате пицата. В малка купа смесете сирене пекорино Романо, пармезан и прясно смлян черен пипер. Върху леко набрашнена повърхност разточете и разтеглете тестото за пица в овал. Извадете горещата тава за печене от фурната. Внимателно прехвърлете тестото в предварително загрятата тава. Поръсете натрошен лед равномерно около тестото за пица, на около сантиметър от кората. Печете пицата във фурната за 8 до 10 минути или докато коричката не стане златистокафява и напълно готова. Извадете пицата от фурната и веднага поръсете сместа от сирене върху тестото, оставяйки около сантиметър около кората. Поръсете с капки зехтин и хапвайте веднага.
3 метода за приготвяне на неаполитанска пица + 3 вкусни и бързи рецепти
Още от галерии
Хороскоп за деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
