-
2/6. 3 метода за приготвяне на неаполитанска пица + 3 вкусни и бързи рецепти
Опитайте този метод, като приготвите пица с наденица и броколи!
Загрейте фурната до 260 градуса. Загрейте голям тиган на силен огън. Добавете 2 супени лъжици зехтин и наденицата и гответе, като я начупвате с дървената лъжица, за да оформите парченца с размер на хапка. Гответе, докато колбасът стане златистокафяв, около 10 минути. Добавете броколите в тигана и разбъркайте. Свалете от котлона и оставете да се охлади до стайна температура. Разточете тестото за пица с дебелина около 6 мм, оставяйки го малко по-дебело около краищата. Разпределете 1 чаша сос за пица върху тестото и отгоре наредете резенчета моцарела. Разпределете равномерно колбаса и броколите върху тестото и отгоре поръсете с пармезан. Печете директно на дъното на фурната за 5 минути, след това преместете на горната решетка за още 5 минути или до златистокафяво.
3 метода за приготвяне на неаполитанска пица + 3 вкусни и бързи рецепти
Още от галерии
Хороскоп за деня






Най-четени
- Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода
- 10 красиви български имена за момичета, които заслужават отново да станат модерни
- Да бъдеш „другата жена“ в продължение на 27 години: „Не намирах сили да го оставя“
- Днес празнуват най-силните имена
- Секновение e: Ето кой празнува имен ден!
- Да обичаш един мъж 50 години – историята на София Лорен и Карло Понти