-
5/11. 11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Кимчи
Кимчи е ферментирала, пикантна корейска храна. Кимчи, приготвено от зеле, има високо съдържание на витамини и минерали, включително витамин К, рибофлавин (витамин В2) и желязо. Млечнокиселите му бактерии могат да бъдат от полза за здравето на храносмилателния тракт.
11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Какво казва датата ти на раждане за твоята карма?
- Мрачната истина за актьорите от сериала "Приятели"
- ТЕСТ: Само хората с IQ над 153 могат да се справят с тези въпроси!
- Тези 11 двойки зодии създават най-щастливи връзки
- 10 засищащи храни, които ни помагат да отслабнем