-
3/11. 11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Кисело зеле
Кисело зеле е една от най-старите традиционни храни и е популярна в много страни, особено в Европа. Освен пробиотичните си качества, киселото зеле е богат източник на фибри, както и на витамини С, В и К. То има високо съдържание на натрий, желязо и манган. Киселото зеле съдържа антиоксидантите лутеин и зеаксантин, които са важни за очното здраве.
11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Умните и силни жени привличат към себе си мъже от тези 3 зодии
- 4-те мъжки секс комплекса
- 10-те най-полезни храни на света (ще се изненадате кои)
- На 20 август имен ден празнуват мъжете с име, измолено от Бог
- Златните правила за хранене на Индра Деви - жената, доживяла до 103
- 6 храни, с които да прекаляваш без да надебеляваш