-
3/11. 11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Кисело зеле
Кисело зеле е една от най-старите традиционни храни и е популярна в много страни, особено в Европа. Освен пробиотичните си качества, киселото зеле е богат източник на фибри, както и на витамини С, В и К. То има високо съдържание на натрий, желязо и манган. Киселото зеле съдържа антиоксидантите лутеин и зеаксантин, които са важни за очното здраве.
11 пробиотични храни, които са полезни за здравето на тялото и мозъка
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Лейди Даяна никога не облича Шанел след развода, а причината ще разбие сърцето ви
Любопитно
Най-четени
- Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни
- Какво казва датата ти на раждане за твоята карма?
- Мрачната истина за актьорите от сериала "Приятели"
- Шаная Туейн: Да откриеш любовта с бившия на приятелка
- Тези 11 двойки зодии създават най-щастливи връзки
- 18 трика за завладяващ и разтърсващ оргазъм