-
1/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Повече „добра киселина“
Lactobacillus вид бактерия, открита в хляба с квас повече от другите видове хляб и води до по-високи нива на млечна киселина. Това е важно, защото означава, че има по-малко място за фитинова киселина, която може да бъде потенциално опасна. По-големите количества млечна киселина също водят до по-лесно храносмилане и достъп до повече минерали.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- „От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга“: любовта, която промени живота на Матю Макконъхи
- 10 красиви български имена за момичета, които заслужават отново да станат модерни
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- 5 гениални, но ужасни мъже, които съсипаха съпругите си