v
Снимка: Thinkstock

Знам мръсните ви тайни, момичета!

Знам мръсните ви тайни, момичета.

Знам какво правите и сега ще ви издам, защото вие няма да си признаете.

Знам, че правите секс на първа среща. Да, точно това правите.

Нямате скрупули относно решението да предприемете подобна крачка. Да не говорим колко ччесто взимате такива решения.

Всеки мъж има поне три истории с такива като вас, които е забърсал на първа среща. При това дори не е имал такива намерения, когато ви е срещнал. Само не излизайте пак с редовния си номер, че мъжете лъжат относно завоеванията си. Не, мъжете не лъжат. Просто се изумяват колко сте лесни и споделят с удивление.

Знам, че четете съобщенията на мъжете до вас и постоянно гледате в телефоните им. Защо не престанете с тия долни номера обаче? Не може ли поне един ден да се спрете с подозренията си относно действията на човека до вас? Докато го тероризирате по този начин, мъжът ще ви дава поводи да се съмнявате в него. И вие ще откривате нередности. Не защото сте страхотни детективи, а защото той е направил така, че да разберете. На мъжете им е ясно, че са под лупа 24 часа в денонощието.

Знам, че в социалните мрежи сте фалшиви до безобразие. Много сте смешни, когато пишете в профила си неща, които никога не правите и никога не мислите. Знам как качвате свои снимки, на които изглеждате така, както всъщност не сте изглеждали и никога няма да изглеждате.

v
Снимка: Thinkstock

Да не говорим колко е смешно, когато снимката е придружена с цитат на някой древногръцки философ. Вероятно сте чували само за Епикур, но цитирате Платон. Чудя се кога намирате време да търсите мъдри мисли, когато цялото си време в интернет прекарвате, за да разглеждате профилите на мъже, с които искате да бъдете. Да, това е нещото, което правите в социалните мрежи.

Знам, че имате и мръсно подсъзнание, и мръсно съзнание. Говорите с приятелките си за пениси, размери и прочие интимни подробности. Спрете се най-накрая! Разбрахме вече, че нямате търпение някой да ви предложи секс на първа среща, за да се съгласите.

Има ли нужда да казвам, че сте прословути как плетете интриги? Това всички го знаят. Непрекъснато интригантствате. Това осмисля общуването ви. Всяка една секунда, в която нямате възможност да оплетете някого в клюки и сплетни, за вас е изгубена.  А когато имате възможност да не интригантствате, търсите повод да ревнувате. Понякога за това дори не ви трябва повод. Просто е хоби за вас.

v
Снимка: Thinkstock

Пиенето и друсането също не са ви чужди. Знам ви аз. Знам ви много добре. Жените сте в пъти по-изявени в пороците. Нервите ви просто няма как да издържат, ако не притъпявате усещанията си с опиати.

Не само аз, но и всички останали мъже много добре знаят мръсните ви тайни, но се правят, че не ги забелязват и умишлено не повдигат разговори по тези въпроси, за да не ви поставят в неудобна ситуация.

Ох, като цяло изобщо не ви е лесно с тези мисли. Знам, че е ужасно за вас да бъдете такива, каквито сте.

v
Снимка: Thinkstock

Как издържате обаче – ето това само не знам.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти