Жени, заслужавате оргазъм!

секс
Снимка: Thinkstock

Вчера беше световният ден на оргазма и аз доста се замислих за това. Дали действително отдаваме нужното значение на този върхов момент от любовния акт? Истината, поне от това което съм чувал и което наблюдавам като тенденция, е доста разочароваща. Повечето мъже ги интересува те да си направят кефа. Жената мечки я яли, нали има кой да им забърка шопската салата и да им сипе гроздовата?! 

Какво значение изобщо има тук някакъв си оргазъм, някаква си подробност, дали е свършила жената или не е, дребна работа! Дребна работа, ама друг път! От този детайл често пъти зависи цялото настроение на жената, самата ѝ настройка към ежедневието, самият ѝ поглед към света. 

Незадоволената жена излъчва едни вибрации – на скрита тъга, която постепенно се превръща в гняв! Кой е обектът на тоя гняв? Мъжът, разбира се! Виновникът! Този, който си позволява да мисли само и единствено за своето собствено удоволствие, постига го, после гаси лампата, обръща се на другата страна и заспива. Пардон – не заспива, а започва да хърка като дяволската дъскорезница. 

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Необходимо ли е да обяснявам какво прави после партньорката му в тъмното? Да, знам, че се досетихте. Има и по кофти вариант – намира си любовник, който ѝ отдава дължимото, без изобщо да се чуди и да се мае. Накрая – жената излиза престъпницата, задето си е потърсила неполучените у дома ласки. Често пъти се стига до побои, нанесени от такива псевдосъпрузи, които хем не могат да са мъже на място и да си изпълняват задълженията като такива, хем не могат да преживеят мисълта някой друг да го прави вместо тях. Оттам нататък – следват само грозни картинки. Отчуждение и разруха. Порои от сълзи и други тъжни неща. 

Всъщност е толкова просто. Трябва само любов. Или поне топлина. Или поне някаква минимална загриженост. Емпатия може би, ако не ви се струва прекалено. Не ми е известна една единствена формула. Известно ми е обаче, че денят на оргазма е пълна тъпотия. Този ден следва да се повтаря до безкрай. Само така мъжете могат да бъдат мъже, а жените – жени.

секс
Снимка: Thinkstock

Страстта ни е дадена, за да изгаряме в нея, а не да тлеем. Привличането не е случаен трепет. Сексът не е каприз, а нужда. 

Физиологическа потребност. Тя обикновено започва от едно погалване. Или от една възбуждаща думичка. Или от един секси жест. От едно премигване. Тръгва от мозъка и завършва в леглото. Там, където всичко е между двама. Опазете го такова, докато още не се е намесила трета фигура в пейзажа. От вас и вашата отдаденост, момчета, зависи това да не се случи. Поне не толкова скоро, колкото си представяте.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти