За какво си говорят жените, когато мъжете ги няма

жени приятелки
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Преди известно време се бяхме събрали вкъщи аз и три момичета. Разговорът беше много приятен, опознавахме си се на по чаша сок от туршия, докато последствията от един случайно зададен въпрос, не сгъстиха напрежението в стаята. Едно от момичетата ме попита:

„Вие, мъжете, за какво си говорите, когато жените ги няма?“

Отговорът изобщо не ме затрудни и дори се учудих, че ми го задава. Не е ли пределно ясно за какво си говорим, когато няма момичета около нас? Обсъждаме книги и картини, разказваме си за това колко обичаме приятелките си, как те са перфектни, с прекрасни фигури, хвалим се коя от тях е направила по-романтичен жест към нас, понякога спорим коя готви по-хубаво пиле с ориз. Веднъж дори за малко да се сбием, защото не можахме да вземем единодушно решение от кой сайт да им купим чанти.

жени приятелки
Снимка: Thinkstock

След изреченото, погледите на момичетата станаха толкова невярващи и нахилени, че в миг очните им ябълки заблестяха, а секунда по-късно и трите дружно избухнаха в подигравателен смях. Не ми били вярвали!

Добре де, айде, като сте толкова отворени, кажете вие, жените, за какво си говорите, когато мъжете ги няма? – по-отворен дори от тях попитах аз.

Ах, каква грешка… Отговорът толкова бързо беше изстрелян в пространството, че на ушите ми им се зави свят от това, което чуха.

„За какво си говорим ли? Ами, за мъже, за секс, за пениси, за скуирт, за дрехи, пъпки, бивши гаджета, бившите гаджета на нашите гаджета, какво ще носим на Нова година, какво ни се яде, как трябва да отслабнем, за целулит, за козметици, как трайно да си махнем мустаците…“

двойка мъж
Снимка: Thinkstock

Тя продължи да изрежда още неща, само че аз така се бях сепнал, че не бях способен да ги чуя. Разбрах само едно, колеги мъже – всички приятелки на гаджето ви знаят колко ви е голям и умело сравняват вашия пенис с пенисите на всички техни бивши и настоящи. В техните очи вие сте един ходещ сантиметър, дай Боже дециметър.

Изложите ли се, вие се излагате не само пред приятелката си, но и пред всичките й другарки. Не успеете ли да докарате жена си до оргазъм, не само тя не свършва – всичките й приятелки остават незадоволени!

И последно, но не на последно място, явно жените не се раждат обезкосмени, в което силно вярвах.

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov!

картинка
Снимка:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

През декември най-много ми се...

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент