За гаджетата, къртиците и… къртиците на гаджетата

мъж двойка тоалетна
Снимка: iStock

Александър Петров

Получих много обезпокоително писмо, затова бързам да ви го споделя.

„Здравей, Алекс, никога не съм предполагала, че ще обсъждам подобно нещо с човек, когото не познавам, но накяк си ме „напъна“. И тази дума, която използвам, не е никак случайна. Живея с приятеля си почти от една година. Нямаме проблеми, обичаме се, споделяме всичко. Е, почти всичко… Има едно нещо, в което разбиранията ни се разминават – той си заключва винаги вратата на тоалетната и банята, когато влезе (2 в 1 са). Като го питах защо, нали живеем само двамата, от кого се пази и дали го е срам от мен, каза, че му е останал навик от студентското общежитие и толкова.

мъж двойка тоалетна
Снимка: iStock

Онази сутрин се успах, когато се събудих той беше вече тръгнал за работа. Съответно побързах да стана и да отида да си измия зъбите. Нахлух в банята и…. оказа се, че не е тръгнал за работа, въпреки че все пак вършеше такава и то голяма. Стана ми странно, но го обичам и подобно нещо не може да ме смути, казах му „Добро утро“ и че много бързам, целунах го и започнах да си мия зъбите. Толкова злостен тон от него не бях чувала, само изсъска през зъби „Излез веднага!“. Няма да пресъздавам целия разговор, но след това той ми се накара и не ми говори оттогава. Причината била, че това не било нормално и че съм нахлула в личното му пространство… Все едно съм му ровила в телефона… Нали се обичаме и живеем заедно?! Макар че никога преди не ми се е случвало да правя такива неща пред други хора, не мисля че бих имала проблем с това, особено с приятеля си. Кажи ми като мъж, нормално ли е това поведение от негова страна?

мъж двойка тоалетна
Снимка: iStock

Майко мила, не знам откъде да започна! Докато формулирам отговора си, ще ви покажа какво мислят по темата мозъците от универсалното упътване с инструкции за успешни връзки Тийнпроблем, защото се оказа, че там темата вече е дискутирана още през далечната 2013. Въпросът е „Срам ли ви е да ходите по голяма нужда пред гаджето си?“, а някои от отговорите…

HollyGolightly
10-15-2013, 17:04
От какво да ме е срам, всеизвестно е, че жените не ходим до тоалетна по голяма нужда 8-)

DarkTemplar
10-15-2013, 21:27
Срам ме е естествено, затова когато сме заедно, не пускам къртицата.

bilqnavod
10-17-2013, 13:31
Когато двама души живеят заедно и наистина се обичат, не би трябвало да им прави впечатление кой кога ходи по голяма нужда. Това си е напълно естествено. Какво, да ходиш до друг континент като ти се ака ли? :lol:

bloodyF
10-18-2013, 18:05
Не е нещо, което е странно или необичайно. Всички ачкаме :lol:

Някои от горните отговори съдържат наистина ценни мнения. Самият аз съм стискал болезнено дълго в началото на една моя връзка, само и само да не „пусна къртицата“ по време на първата ни обща почивка с момичето.

мъж двойка тоалетна
Снимка: iStock

Тогава наивно вярвах, че жените не ходят по голяма нужда. Разбира се, това се промени още на същата почивка.

Госпожице от имейла, би било страхотно в случаите, в които в радиус от 5 метра има жена, ние, мъжете, да имаме възможността да отидем на друг континент, щом ни се наложи да свършим тази често неотложна работа. По много причини обаче, най-вече физиологични и чак след това финансови, това няма как да стане. Вие сте постъпили ужасно унизително спрямо приятеля си. За мъжа тоалетната е определението за „лично пространство“. Тя е храм, а Вие сте нахлули в него и то в един сакрален момент.

мъж двойка тоалетна
Снимка: iStock

Той Ви е гласувал доверие, като е оставил вратата отключена, а Вие сте го предали, опирайки дуло в главата на стария кърт, защото съм сигурен, че човекът не е могъл да си свърши работата докрай след невъзмутимата и високомерна целувка, която сте дали на мъж, седнал на тоалетна чиния – моментът, в който той е най-слаб и не може да се защити. Казвате, че Вие не бихте имали нищо против да тоалетирате пред приятеля си… А защо смятате, че той би искал да присъства на това?

Колегата от Тийнпроблем bloodyF много правилно е казал още преди 6 години - „Всички ачкаме“. Аз бих допълнил:

Ачкаме, ама не един пред друг!

мъж двойка тоалетна
Снимка: iStock

Изпращайте ми своите мнения, съвети, истории и предложения на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Още от автора:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти