Време е за кожени палта и пухени якета: ето кои са най-модерните според тенденциите за есен/зима 2018-19

мода
Снимка: Roksanda, Versace, Etro

Биляна Божилова

Докато се наслаждаваме на високите есенни температури, време е да помислим за застудяването. Големите дизайнери ни подготвят за сурова зима, а дали ще е такава предстои да разберем. Ако разчитаме на синоптиците, объркването е гарантирано. Да се доверим на дизайнерите е далеч по-ефективно, поне от модна гледна точка.

Най-модерното яке за сезона е пухенката. Моделът е разпространен във всякакви варианти, цветове и принтове. При палтата доминанти са пелерината и дългото палто с едноредово или двуредово закопчаване.

Гладка кожа, изкуствена кожа с косъм, особено овча и вълнен плат са водещите материи за изработка на палтата на есен/зима 2018-19.

Каре, туид и животински са лидери при принтовете. Палтата с лого на марката също са сред топ трендовете. Цветовете в бежово-кафявата гама, ярките и блестящи нюанси доминират в цветовата палитра.

Като споменахме студена и сурова зима, дизайнерите предлагат да носим не по едно, а по две палта едновременно. При това всеки от моделите е достатъчно топъл сам за себе си.

Топ тенденциите при връхните дрехи за есен/зима 2018-19 изглеждат така - вижте ги в галерията ни ТУК

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти