Вдъхновяващи, истински, верни на себе си: кои са чертите на магнетичните жени

жена красота природа
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Всъщност всички жени могат да бъдат магнетични. Някои от тях са такива по природа. Други стават такива по стечение на обстоятелствата, след като са срещнали определени трудности и се е наложило да постъпват нестандартно. Забелязали ли сте, че няма магнетична жена, която да не е преминала през трудности?

Препятствията някак си спомагат за узряването при жените и ги приземяват на земята. Да, само здраво стъпилата на земята жена може да бъде магнетична. Никой не обича дамите, които с годините продължават да летят в облаците като малки наивни момиченца, плачещи за голяма дъга на небето и еднорог на двора на къщата.

жена красота природа
Снимка: iStock

Някои жени притежават един особен магнетизъм, който провокира околните да искат да бъдат близо до тях. Не винаги са въоръжени с пленяващи истории, които да разказват, нито пък демонстрират така модерния последно време необичаен начин на живот. Те просто грабват вниманието с енергията си, а любопитството им към живота на другите е неспирен.

Обожавам да бъда омайван от магнетични жени. Много по-вдъхновяващо е да бъдеш около тях, отколкото сред другите, които постоянно се оплакват и потъват в еднообразие. Защото магнетичните жени те вдъхновяват да бъдеш като тях - да опитваш нови неща, да преследваш мечтите си, да си достатъчно смел да направиш необходимите трудни стъпки, за да достигнеш там, където заслужаваш да бъдеш. А това означава да изпробваш нови неща, които първоначално изглеждат страховити. Покрай тези жени се научаваш да тичаш към щастието точно по този безкомпромисен начин, по който го правя и те. Защото то, щастието, никога не идва даром.

Магнетичните жени ти дават пример как да бъдеш открит и да заявяваш с гордост какво правиш и какво обичаш, без значение от чуждото мнение. Те ти помагат да намираш сили да следваш идеите, които те вдъхновяват. Точно защото тези жени са пример за подражание - не се тревожат какво ще си помислят другите за тях. Няма нищо по-жалко и безинтересно от някой, който се притеснява какво може да си помислят околните за него и най-вече от опасения, че може да не го харесат.

жена красота природа
Снимка: iStock

Такива са интересните жени - верни на себе си, където и да са, с когото и да са, каквото и да правят. Те са просто автентични.

Оставят егото си на заден план и това въобще не е случайно. Вие, уважаеми читатели, познавате ли егоист, който считате за магнетичен? Лично на мен такива хора ми действат отблъскващо. А вечната тревога и суета как ще изглежда в очите на другите ми се струва смешна и детинска.

Факт е обаче, че една магнетична жена никога не би останала незабелязана. Тя привлича околните с всяка нейна дума, всяко действие и всеки поглед. Ако мъжът има късмет до него да има такава дама, то цялото му тяло и душа крещят в един глас: „Искам те безумно, искам те сега, искам те завинаги“. Така е, защото магнетичната жена гарантира на мъжа безкрайни възможности и неограничено желание за откриване на непознатото в скучния му живот, какъвото със сигурност е бил, преди да я срещне.

Пожелавам на всяка една жена да се превърне в магнетична омайница, а на всеки мъж – да бъде омагьосан от такава жена.

есен жена уют
Снимка: Istock

 

Още от автора:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти