В самолета: какво си мислят зодиите по време на полет?

самолет
Снимка: iStock

Човек и добре да живее, все му се налага да лети с пътнически самолет и още стотина души на борда. Докато за едни това не представлява никакъв проблем и си казват, че не е важно пътуването, а крайната цел, други страдат или се ядосват истински на произлизащите проблеми от толкова различни характери на едно място.

И тъй като астрологията и зодиакалните знаци винаги будят интерес, а и съумяват да групират хората по техни отличителни черти проявления на характера, ето как изглеждат мислите на всеки един пасажер от зодиака:

Овен 

самолет
Снимка: iStock

“Какво правя в тая блъсканица, по дяволите?! Това повече няма да се повтори. Следващият път ще съм си с колата, пък ако ще да трябва да шофирам и дни наред. Освен, ако не си купя собствен самолет! Ами, да, колко му е! Самолет с пилот и стюардеса. Не, по-добре с две стюардеси, хе хе. Я да видя какви пари очаквам следващия месец...”

Телец

самолет
Снимка: iStock

“Ох, гладно ми е… даже май ми призлява. Дали храната ще е хубава? Трябваше да хапна и един кроасан на летището заедно със сандвича. То пък един сандвич… Като се върна вкъщи, ще си направя както трябва няколко филийки пресен хляб с масло, отгоре по парче прошуто, парче хубав кашкавал, резен домат, щипка чубрица или малко майонеза и задължително чаша фреш! И малка купичка мюсли с мляко, че е добре за перисталтиката. Мдамм… и резен пъпеш за десер. С мед! И орехи!”

Близнаци

самолет
Снимка: iStock

“КАК можах да си забравя слушалките! КАК?! А не излязох ли с тях от вкъщи? В метрото слушах музика, убеден/а съм! О не, аз дойдох с такси. Значи са останали в таксито… или пък в бара снощи? Нищо, поне имам книга. И списание. И игри на телефона. Но пък така ми се слушаше музика! Сигурно продават на борда. А! А къде ми е портфейла?!”

Рак

самолет
Снимка: iStock

“Защо изобщо се хванах да пътувам… спи ми се, трябваше да си остана вкъщи. Изобщо не успях да се наспя снощи. Съседите са виновни! То бива шум, бива, ама това тяхното е безобразие. И леглото не ми е удобно. Оф, на кое място съм? Дано никой не ме занимава с нищо и успея да поспя малко.”

Лъв

самолет
Снимка: iStock

“Гледай ги! Гледай ги всичките как се блъскат, все едно никога няма да се качат на тоя глупав самолет. Плебей! Не заслужавам такава съдба… сега трябваше да летя с личен чартър с чаша шампанско и порция калкан с портокали пред мен. Поне съм с приорити, но това повече няма да се повтаря! За другия път ще проверя как да наема мой собствен самолет.”

Дева

самолет
Снимка: iStock

“Всичко тук е мръсно. И този мирише гадно, дано не се падне до мен. Само някой да ме настъпи по новите обувки, ще го убия! С поглед! С презрението си. Ужасни хора… няма да им обръщам внимание. Все пак беше доста изгодна цена на билета за този полет. Успях да спестя почти 20%! Ей сега ще си намеря мястото, намествам се, отварям си книгата и дано излетим навреме, че иначе ще изпусна градския транспорт и ще трябва да плащам за такси...”

Везни

самолет
Снимка: iStock

“Много добре ми се получи косата днес, доволен/а съм. Нямам търпение да излетим! Ще мога да снимам облаците. Дали ще имам обхват да кача снимките в инстаграм? Днес съм в настроение за нов парфюм, ще си купя на борда някой, все пак за какво са ми всичките тези пари, ако не се поглезя малко. А, портфейлът ми къде е останал?! Пак ли го забравих?”

Скорпион

самолет
Снимка: iStock

“Дано не падне тоя самолет, дано не падне! И дано нямаме някой терорист-откачалник на борда! Като ей оня с шапката. Много подозрителен ми изглежда, още от летището. Даже го забелязах от преди това в метрото. Какво толкова я държи тая чанта до себе си! 100% крие нещо. Сигурно вътре е сложил екзплозив и всички ще ни вдигне във въздуха. Не че вече няма да сме във въздуха де. Ама и тия на проверката на багажа толкова и гледат, некадърници… Ако бях аз, щях да им проверя всичко до последния чифт гащи!”

Стрелец

самолет
Снимка: iStock

“Ау, какъв късмет, да имам място до толкова красиво същество! Много интригуващо изглежда и съм убеден/а, че ми праща ясни погледи и сигнали, че ме харесва. Разбира се, че ме харесва, явно ме и желае. Ще се постарая да се настаня по-близо, за да усети парфюма ми. Ще си допра ръката уж случайно и ще започна разговор колко е красиво да се лети – издигаш се високо над човешките грешки и се потапяш в облаците на желанието... мммм!”

Козирог 

самолет
Снимка: iStock

“Добре, че съм в бизнес класа. Имам чудесни нови визитки, ще завържа нови контакти, кой знае с какви полезни хора ще се запозная. Пък ако са някакви простаци, ще си отворя лаптопа и ще поработя малко. Ако успея да предам проекта на време, ще получа страхотна премия! В какво ли да я инвестирам?”

Водолей

самолет
Снимка: iStock

“Ех, защо не станах пилот? Да летиш всеки ден толкова високо, животът на толкова много хора да е в ръцете ти! Да ги караш до мечтите им или пък до разочарованията… Животът е толкова интересен. А днес какъв прекрасен изгрев имаше! Сигурно ще има чудесна гледка от илюминатора. Къде са ми слушалките? Искам да слушам точно тази песен, когато самолетът се отделя от земята. Ах, само един миг ме дели да бъда и аз птица, носена на раменете на друга, голяма метална птица...”

Риби

самолет
Снимка: iStock

“Този полет вече не трябва да го изпускам... Много ми е трудно да живея в такова напрежение… Не се чувствам добре, май ми трябва още едно кафе. Или едно вино? Не знам, не знам… Аз всъщност на кой терминал трябва да съм?! Чакай сега, за Франкфурт на Майн или на Хан трябваше да летя? Офф, омръзна ми тоя живот, защо всичко трябва да е толкова сложно...”

Още от Лилия Дюлгеров:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти