Скъпи, имаш най-доброто мое Аз!

Скъпи, имаш най-доброто мое Аз!
Снимка: netinfo

Мария Николова

Скъпи мой любим,

Това съм аз! Истинска, смела, луда, щура, нелогична и търсеща...

Такава съм. Получих се такава след всичко, което преживях преди да ми се случиш.

Знам как изглеждам в очите ти. Вероятно понякога не ме разбираш. Така и трябва. Ако осъзнаваше всичко, свързано с мен, вероятно нямаше да ме обичаш толкова много и в погледа ти да се поражда онзи взрив, който забелязвам винаги, когато ме видиш.

Аз съм именно тази жена, която е живяла в съзнанието ти, когато и ти, като мен, си се чувствал нещастен преди. Преди още да се познаваме на вкус и допир.

Убедена съм, че често се питаш каква ли съм била в миналото ми. Дали съм гледала друг така влюбено, както гледам теб. Дали съм правила онези мили жестове, с които разтапям твоите сетива сега. Дали съм попадала с друг мъж в малка вълшебна ситуация, от онези дето искаш да запазиш мига за цяла вечност...

Да, обичала съм и преди. И преди съм давала сърцето си. Чупили са го. Мачкали са го. Умирало е и пак е искало да вярва в любовта.

И да, скъпи, повярвай, никой друг не ме е имал, както ме имаш ти сега.

Защото с теб съм най-добрата своя версия на всички времена. 

Това е така, защото с теб искам да бъда повече от това, което съм била преди да те срещна.

Знаеш ли, че когато връщам лентата назад, в предните ми връзки, осъзнавам, че невинаги съм била идеалният партньор... Правила съм глупости. Грешка! Правила съм лавини от глупости, които са падали по висините на егото ми и са смачквали желанието ми да обичам.

Снимка: netinfo

Ако не бях се сблъскала с всички онези неподходящи мъже преди теб, никога нямаше да мога да те оценя толкова и да те обичам така силно. Никога нямаше да мога да разбера колко са ценни малките неща, които правиш за мен.

Разбираш ли, с теб е друго. И онова, от което ти ревнуваш, всъщност е опит, който ме е оформил по-добра за теб.

Сигурна съм, че и онези твои истории от миналото, които понякога ме изкарват от равновесие, са те научили как да бъдеш моята перфектна половинка.

Но всеки път, когато усетя завист, че онази твоя бивша приятелка те е имала преди мен, си казвам, че благодарение на нея и грешките от взаимоотношения ви, виждаш правилната посока на нашата любов.

Скъпи мой любим, няма как да изтрием миналото си. Няма как да върнем времето назад и да направим така, че онези краткотрайни авантюри, случили се някога, някъде и някакси да изчезнат. Но можем да се обичаме все така силно, за да не ставаме никога като онези двойки, които са заедно само по навик...

Снимка: netinfo

Обещавам ти, че винаги ще ти давам най-добрата моя версия от себе си. И ще се опитвам във всеки един нов ден да те дарявам с щастие. Дори мъничко да те дразня, дори мъничко да те ядосвам... Винаги ще виждаш моята положителна енергия към теб. И в трудните моменти ще знаеш, че аз съм единственият човек, на когото можеш да разчиташ.

Такава съм - малко лоша, повече добра. И 100% твоя.

Но ти гарантирам, че двамата с теб сме от онези странни случаи, които се срещат веднъж в живота...

И ако не съумеем да превърнем онова помежду ни в нещо трайно и прекрасно, ще тъгуваме и ще се обвиняваме дълго след това.

Затова просто ме обичай, без да търсиш мотиви за това. Защото нашата любов не е график, задължение или период с начало и край. Тя е просто съдба!

*Споделете този текст на вашия любим човек точно сега и му припомнете колко много го обичате и държите на него. (бел. ред.)

Снимка: netinfo

Още прекрасни материали от Edna.bg:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти