Скорпион и Близнаци - любов, по-силна от астрологията

двойка
Снимка: iStock

Вчера гледах едно видео, в което стана дума за две наглед несъвместими в личен план зодии – Скорпион и Близнаци. И си казах: ама че съм късметлия! Как пък точно моята любима се оказа представител на единия знак, как пък точно аз се оказах представител на другия? Леле, Боже! Какво ще правя сега?!

Трескаво започнах да чета какви ли не обяснения как между нас не би могло да има настояще, камо ли бъдеще. Нашият съвместен живот според хороскопа би могъл да се сравни с Ада на Данте! Ние, видиш ли, сме две пълни противоположности. Ние сме като кучето и котката! Или по-скоро не – като кучето и двете котки. Тя нали е зодия Близнаци...

двойка
Снимка: iStock

Да ви кажа – бая се разтревожих. Абе – направо си се стресирах! Викам си – гледай каква била работата - какъв кошмар живеем ние с моята любима! Трябваше да си останем на ниво забивка. Ама ние не, та не - чувства ли бяха да ги опишеш, емоции ли, да ги обрисуваш! Как сме могли да не погледнем какво пише в хороскопа преди да се целунем за първи път...така щяхме да си спестим една камара грижи!

Нищо де, така или иначе – вече е късно за спасение. Скоро ще станат шест години, откакто сме заедно. Представяте ли си – толкова време! Изпитание за характера и духа, маратон по диаметрална различност, връх на полюсните изживявания! Ах, връх и то какъв!

Близнакът иска да ходи на разходка, да спортува и да гледа филм едновременно, а Скорпионът преживява третата си депресия за последните два часа! Или примерно – Скорпионът е навлязъл в маникалната си фаза и е живнал, изведнъж му е просветнало, а Близнакът точно в този момент иска да гледа в една точка, в безмълвен разговор с някоя от своите сто самоличности...

двойка
Снимка: iStock

Такива ми ти работи. Честно – през повечето време е забавно! Номерът е да разбереш, че тая любов е един път. Провалът на живота или любовта на живота! Но – ако е любов – наистина е! И би могла да продължи дълго.

Достатъчно дълго, за да те научи на такива уроци, каквито с „идеалния” партньор няма как да ти се случат. Да – сигурно е идеално, но едва ли е толкова красиво. Едва ли е извън рамката.

Любовта между Скорпион и Близнаци директно чупи рамката. Минава всички граници и преминава всички предели. Това е любовта, която не се предвижда от астрологията. Тази любов възлиза над нея.

Астрологията да предполага каквото си иска. Важното е да се обичаме. Останалото са просто прогнози, а прогнозите често грешат. Толкова от мен за днес. Дано сте се посмяли.

двойка
Снимка: iStock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти