Секс по време на криза – кои са най-разсейващите неща по време на любовен акт

секс
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

В какво се е превърнал сексът в днешно време? В средство за отслабване, за повдигане на самочувствие и обмяна на течности. А къде остана любовта в целия процес? Къде остана мисълта, че до теб лежи най-специалният човек, до когото искаш да останеш цял живот, от когото не искаш да се отделиш дори и за секунда? Няма ги вече тия работи. Едните правят секс, защото може да ги дарят с кола или нови цици, другите правят секс, за да могат да компенсират малките си „възможности“ с кола и нови цици. Е, къде духовна криза, Росене.  

Ама, колко драматично започнах, нали? Няма да ви занимавам с баналности, спокойно…

… е, всъщност точно така дефинирах за себе си „духовна криза“, докато не разбрах обаче какво наистина означава тя. Изпаднах в нея една събота и 3-4 месеца бях в нея и тя беше в мен. За зла участ през тия 3-4 месеца това беше единственото нещо в живота ми, което беше вътре в друго нещо. Ето какво се случи…

Как християнството може да ти прецака секса?

По това време имах едно гадже. Вече го нямам. И й влизам в положение, де… Поне до един момент. Та, имаше един период, в който нямахме възможност да се виждаме често, все работехме и двамата. Първият свободен уикенд обаче, реших да я заведа на някое отдалечено от града място, за да прекараме два дена сред природата, в безлюдно село, където единственият шум е петльовият кукуриг и песента на птиците. Ах, колко романтично…

Намерих една къща за гости, запазих стая без изобщо да се замисля – нито снимки погледнах, нито нищо. И тръгнахме ние, ама къде отидохме? Мястото се оказа манастир. Понеже не съм от най-вярващите, се почувствах леко неудобно, че на такова свято място ще се наложи да се „видя“ с гаджето си. Май само на мен обаче ми минаваха подобни мисли. Още непрекрачили прага на стаята, съквартирантката ми по килия ми се нахвърли. Разбирах я, с моя сексапил и тяло за грях, единствено икона не би ми налетяла. Поне така си мислех в този момент.

секс
Снимка: Thinkstock

Започнах добре. На старта се раздадох, опитвайки се да се отърва от идиотското чувство, че някаква висша сила ме наблюдава. След първите 10 минути обаче започнах да губя контрол над себе си, сещате се. Губех доминация над психиката си и инстинктивно започнах да се въртя, да се оглеждам, опитвайки се да върна мотивацията си. 

Тогава го видях!

Както стана ясно, когато влязохме, нямах време да огледам обстановката. Правех го едва сега, по време на секс  и това, което зърнах, тотално ме довърши. На вратата имаше огромно разпятие, а от стената до него ме гледаше иконата на Св. Георги с копието, забито в устата на змея. Веднага направих аналогия със себе си, с тази разлика, че моето не беше точно копие и точно 3 секунди след тази гледка вече не беше забито никъде. 

секс
Снимка: Thinkstock

Изпаднах в духовна криза и поне няколко месеца след това редовно виждах икони, точно когато започвах да практикувам секс. 
Как свикнах не помня, сега всичко сякаш е наред. Е, от време на време ми се явява Св. Мина точно, когато не трябва, но той не е замесен с никакви копия, та с него лесно постигнах синхрон. 

Започнах обаче да питам хората около себе си, та и вас да питам – какво ви разсейва по време на секс?

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Прочетете още от Александър Петров:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти