Рецептите на Катето Евро: млечно реване

ж
Снимка: Катето Евро

Катето Евро

Обикновено реването е напоено със захарен сироп, но аз ви представям един друг прочит на реването - това залято със сметана, мляко и сухо мляко.

Приготвяте си пандишпанено тесто.

5 яйца, 5 супени лъжици захар, 5 супени лъжици пресято брашно и половин пакетче бакпулвер. Печете на 180 градуса за около 20 минути.

Във форма, намазана с масло. Докато изтива, смесвате 300 мл прясно мляко, 5 супени лъжици сухо мляко и 30 мл животинска сметана и една ванилия.

Заливате блата с млечната смес и слагате в хладилник за 1-2 часа.

ж
Снимка: Катето Евро

ж
Снимка: Катето Евро

ж
Снимка: Катето Евро

ж
Снимка: Катето Евро

ж
Снимка: Катето Евро

Успех!

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Още рецепти от Катето Евро:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти