
Катето Евро
Вместо да купувате консервирано песто от магазините, си направете домашно.
Много е лесно и вкусно, слагате го в буркан в хладилника и го ползвате по желание - 1 буркан ще ви стигне за цяло лято.
Рецептата е в снимки, няма нужда от мерки, всичко е ясно.
Започвайте и добър апетит!
Трябват ви: босилек, чесън, зехтин, сол.
Всичко се слага в блендер, а количествата са на око, по ваша преценка.
Когато слагате пестото по брускетите (предварително препечен на фурна хляб с подправки по ваш избор), просто гарнирайте и с чери доматки на кубчета.
Става превъзходно!
Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.
Още рецепти от Катето Евро:
-
Рецептите на Катето Евро: млечно реване
-
Рецептите на Катето Евро: ягодово тирамису
-
Рецептите на Катето Евро: Лесен кекс с маково семе
-
Рецептите на Катето Евро: Пиле по Кокалянски
-
Великденските рецепти на Катето Евро: пълнено пиле
-
Великденските рецепти на Катето Евро: празничен козунак без месене