Разбрах, че ми изневерява с мъж, но това не е проблемът…

жена
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Въпреки че вече много трудно нещо може да ме изненада, радвам се, че все още се намират истории, които да ме озадачат. Радвам се също, че се намират и хора, които четат до края текстовете ми, за да стигнат до заветното: 

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

И не само да стигнат, но и да пишат. 

А те може и да пишат рядко, но когато пишат, се помни!

Ето последното „писмо“, което получих късно снощи. То е от дама с инициали Г.Щ. (копирам без редакторска намеса):

„Здравейте, Сашо. Отскоро пътувам с автобус до работа и докато пътувам натам с линия 88, често чета една.бг. Попаднах на вашите статий, където Вие често изразявате мнение против жените и че не знаят какво искат. Да ви попитам, а вие мъжете знаете ли какво искате? Защото май не. Женена съм от 9 години, имам две деца от баща им а преди 3 месеца разбрах , че ми изнверява. И знаете ли как разбрах? От жената на любовникът му която ми се обади да ми каже дали знам за авантюрата на двамата пе**расти. Сега се развеждаме. Но проблемът не е в това, а че от два месеца той живее при майка ми и не може да вземе решение дали да заживее с новия си или да си търси квартира сам. Това, разбира се се отразява пряко върху мен, защото повечето му дрехи са все още в нас, а съм решила да сменям гардеробите. И къде да ги сложа всичките му боклуци?”

Дали разбрах правилно? Мъжът на Г. Щ. се оказва гей. В този момент може би Г. Щ. си обяснява и защо през последните две години са й изгорели шест епилатора. На всичкото отгоре съпругът хомосексуалист временно е отседнал при тъща си, а единственото, което дразни горката жена, не е изневярата на мъжа й, разбитото семейство или че трябва да търчи по адвокати покрай развода, а че не може да си смени гардеробите, защото дрехите му й пречат. 

жена
Снимка: Thinkstock

Исках да разбера какво мисли моята приятелка по въпроса, но за целта се наложи да я събудя, понеже беше един през нощта. Разбутах я, а тя с учтив глас ми отвърна „К‘во има?“

- Какво ще направиш, ако ти изневеря с мъж? – с любопитство попитах аз.
- Ще те изгоня.
- А ако ти изневеря с жена?
- Ще те убия.

- Мерси, айде спи.

Аз имам един единствен извод от тази история – далеч по-добре е мъжът ви да ви изневери с мъж и съответно жена ви с жена.

Защото ако тоя пич беше забил някоя колежка, например, а не колега, проблемът с дрехите изобщо нямаше да съществува – те вече щяха да са на пепел, подпалени ритуално. Докато той е облечен с тях.

жена
Снимка: Thinkstock

Все пак обаче, за да вляза в положение на жената, й изпратих номерата на двама брокери, които смятам, че биха се разбрали чудесно с мъжа й, ако ме разбирате накъде бия… 

Не казвам, че всички брокери са пе**расти, просто все на такива попадам – казваш му „търся си апартамент с парно, без преход, с ПВЦ дограма и да не е на първи етаж“, той те води на място, което се отоплява с духалка, има преход, с дървена дограма е и е на партер. Но това са си мои текущи терзания. И айде, пак:

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти