Пусни сигнала, ако не си заспала...

Пусни сигнала, ако не си заспала...
Снимка: netinfo

Да ви кажа, хора – новото парче на Папи Ханс ме разочарова. Очаквах поне да е забавно. Да има някаква закачка като миналия път с кекса. А то какво – десетина разкошни женски дупета, сносен бийт и ужасно тъп текст. Ама ужасно тъп! Ако това е, което харесват младите хора, аз явно съм дядка вече. 

Не ни ли стигнаха Гери-Никол, Сузи, Тита и тем подобните, че да слушаме и тая небивалица?! Почти две седмици след излизането на клипа, той има милион и кусур гледания. Сигурно е заради разкошните женски дупета. Аз нямам друго обяснение. Падението е тотално. И това ми било шоу. Мейнстрийм или както там му се нарича. Айде, моля ви се! Размиха се всички ценности в нашата държавица и връщане назад надали ще има. Младите момичета нямат представа кой е Стинг, но знаят много добре кой е Папи Ханс. Ужас.

Окей, всеки се кефи на малко простотийка! Ама тая порнография трябва да се намира в друг сайт според мен, не в Youtube! Естетиката или по-скоро липсата на такава, минава границите на допустимото. Влиянието на Дара над Константин Трендафилов определено се вижда в това видео. Преди пишеше книги човека, и то нелоши, а сега се въргаля в женска плът и се самовъзхвалява колко е суперпалав.

Било майтап! Абе то и „Кекс” беше майтап, но поне сполучлив. Зарибен, както казваме ние – хората от новото поколение. Зарибявка беше, няма две мнения по въпроса. Човек не може да лежи цял живот на стари лаври обаче. Даже и животните в цирка от време на време разнообразяват репертоара си. Не ли? 

Иначе какво се получава – едно и също. Колкото и да обичаш лютеница, ако ядеш една седмица само това – ще я намразиш. Та и тук е същото. Кекс номер две, но в пъти по-зле като замисъл.  

Слава Богу – немалко са възмутените от цялата тази пародия в стилистиката на Икебаната. Има ги, което означава че не цялото ни общество е безвъзвратно затрито. Може би все пак има надежда. Може и да се заблуждавам.

Снимка: netinfo

За финал – не съм против Папи. Даже му завиждам за мацките, в които се къпе като крал и разказва какво жиголо е, едва ли не. Ах, колко яко! Направо откачам, дето се вика! Умирам си от завист и затова написах този текст! Как ли пък не?! 

Не знам какво повече да кажа, песента говори сама за себе си. Чувствайте се поздравени, мили дами! Айде всички на дансинга и нека запеем заедно: „ПУСНИ СИГНАЛААААААААААААААА, АКО НЕ СИ ЗАСПАЛА!”

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти