Предсказанието на Стефания Колева за 2017... направено в далечната 2015

Стефания Колева
Снимка: Личен архив

Стефания Колева

Представяме ви една архивна статия, която беше написана от актрисата Стефания Колева в началото на 2015-та година.

Днес искаме да ви я припомним, за да видим дали наистина пророчествата ѝ за 2017 ще се сбъднат.

Тя написа един своеобразен хороскоп за предстоящата вече година... Насладете се на текста! (бел.ред.)

Какво предвещават звездите за 2015 година отдавна забравихме. Факт е – „Всяко чудо за три дни“. Скоро, след няма и година на вратата ни ще почука 2016 година и като съвременни хора ще я посрещнем вече наизустили хороскопа си. И китайският и европейският, и дупнишкият, и алжирският (с не много добър превод, но основните параметри са ясни).

За друго става въпрос: в бързината, с която прелитаме през ежедневието, ангажирани с разрешаването на възможни и невъзможни задачи, ето я – Новата 2017 – въпреки тълкувателите на Нострадамус.

2017 като цяло ще е година на зодиите. Ще премине под техните знаци, както в началото на лютата зима, така и в два поредни дни през пролетта и златната ноемврийска есен. Мнозина ще се запитат: „Къде остана лятото?“. Лятото си е, където трябва да е.

Та...

Водолей – Не, не е грешка. През 2017 година, Годината на Рошавата Лама според близкоизточен хороскоп, водолеят ще открие годината, така както бизонът ще я закрие. И това не се дължи на преподреждането на планетите. Невинаги звездите правят съдбата ни. Понякога трябва да се стремим да погледнем и назад, където предците ни са оставили нещо, макар и едва забележимо по широколистния дъб. Но това е теория непотвърдена. Суха и все още пропукваща се материя.

Слон – Никой не е по-голям от слона, дори и хлябът. Единствено в случаите, когато хлябът е по-голям.

Боб – биологичен вид, пренесен в Европа по време на великите географски открития. Чака ви пътуване и връщане веднага след това.

Чин хуа хуа – малки разочарования, средни разочарования и наднормено тегло в рамките на първото тримесечие.

Воден лук – или по известен като малка луковичка. Сложна зодия, особено през 2017 година. Реформи, поправка на покрив, излизат на преден план скрити танцови заложби. Възможни проблеми с бял кон с черна грива (не е сигурно).

Балон – зодия като всяка друга.

Съвкупност от качества, които не са ви присъщи. Ще бъдете разобличени в подстрекаване на група хора към занимания с нетрадиционна медицина.

Внимавайте с косата, доста уязвима е в периода на третото тримесечие.

Айсберг – буквално означава Ледена планина, но не и сутрин. Не и през май. Какво повече? Силни натури, винаги добре пременени, с вкус. Носете жълто.

Забележителното за 2017 е, че бидон, клонка, комин, антипасти, лале, възклицание и още немирните напръстник и кочияж се вливат, събират се в една – трепетната зодия на така наречените меридиански първородни знаци. Но термините не дават представа... Затова изброените могат да се считат като една консистенция от мъдрост и големи спортни успехи. Обедите, обедите с роднини и с млади представители на семейството, те ще доведат до желаните резултати в службата.

Аспирин – зодия, за която се говори малко по телевизията, защото ще бъде реклама. Плодородна година на представителите на зодията. Посадете дърво или Райграс, стига да е реклама.

Рог – млада зодия, все още в началото на пътя си. Романтици и с акне. Може да бъде премахнато механично или с усмивка. Бъдете щедри към по възрастен или друг познат.

Мога да говоря още много. Не споменах – влачещ бръмбар, телец, ден, вълнен шал и много други. Ако ви интересува информация за тях, най-добре надникнете в блога ми. Там заедно с Теофан сме начертали по-важните стъпки, пътя по който да се движат мечтите.

И за финал, подхвърлям – първото бебе за 2017 година се очертава да е момиче или момче. Зависи от пола на детето... и от Меркурий.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти