Попитахме 10 мъже: Каква е перфектната жена?

f
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Осъзнавам, че в текстовете ми в Edna основно мрънкам относно жените: „Това не ми харесва, онова не ми харесва, тая била дърво, оная правела свирки за „добър ден“”. Ами, всеки си има стил.

Вследствие на това, напълно закономерно получавам въпросителни писма от типа „Добре де, като толкова нищо не ви харесва на мъжете, какво в крайна сметка ще ви направи щастливи? Какви качества трябва да притежава перфектната жена?“

Е, аз каквото харесвам, си го намирам, но какво искат като цяло мъжете, няма как да кажа от свое име. Няма да оставя въпроса без отговор, обаче. Сформирах една представителна група от десет мъже не само на различни възрасти, но и на различни етапи от интелектуалното им развитие и осъзнаване на сериозността на темата. Имената им умишлено промених. В противен случай поне 10 връзки щяха да останат под въпросителна.

И така, уважаеми дами, ето какво искат мъжете от една жена:

Кирил, 22 – Големи цици. Шегата настрана, е, циците също са важни, естествено, но за мен е важно момичето да е красиво, поне в моите очи. Да е добър човек, да е интелигентна, отново поне в моите очи. Да е амбициозна, но не вредно амбициозна, да е добра в леглото (поне за мен, както отбелязах вече). Да имаме поне малко общи интереси – да не се припокриваме напълно, защото тогава стават много конфликти и ще се съревноваваме твърде много. Ако пък нямаме нищо общо, то нещата просто няма да се получат. Най-важното, обаче, е, да не е луда!

Ивайло, 23 – Да не ревнува, да не ми следи Инстаграма и да ми купува гащи и чорапи, ако мама не може.

f
Снимка: Thinkstock

Горан, 25 – От жената до мен искам да получавам нужното разбиране и подкрепа, както и заслужено внимание. В ситуации, в които имам нужда от разбиране, да го получавам, да мисли първо за мен. Например, аз обичам да спя на студено, на включен климатик, около 23 градуса да е в стаята. В този момент не искам да получавам забележки, въпреки че на нея ще й е студено, защото тя може да се облече и да се стопли, а аз какво по-точно да съблека още? И така.

Коста, 26 - Да има секс в нея, ако говорим за привличане, а ако е за връзка, да има благ характер.

f
Снимка: Thinkstock

Райко, 28 - Държа да се говори лесно с нея и да има енергия. Да не се страхува да се изцапа, ако се наложи. Да има яко тяло, ама то се подразбира. Много е важно да не се срамува от тялото си.

Тошко, 30 – Искам да е страстна в леглото и да ме командва, да ме наказва! А извън секса да е скромна, да ме уважава и да е весела!

Ангел, 35 - Да бъде амбициозна и надъхана, поне колкото мен. Ако говорим за нещо повече от една вечер, ми трябва човек с искра и желание да се развива. Да има визия за това какво иска да постигне в живота и да драпа със зъби и нокти, за да го постигне.

f
Снимка: Thinkstock

Стоян, 40 (ерген)  – Да е хубава и да е пич. По равно. Винаги съм си представял жената да ми е първо приятел, да мога да си говоря с нея за други жени, да коментираме естествено и мъжете. Да е абсолютно освободен разговорът от всякакви предразсъдъци. Това имам предвид да е пич, а не да се срамува да повдигне някоя тема, щото еди-какво-си.

Иван, 50  – Секс. Свирки… И да не се увърта много. Ако мъжа пък е умен, не е зле да може да си говори с нея.

f
Снимка: Thinkstock

Димчо, 52 – Умна, красива и с чувство за хумор. Да не обича да си налага мнението, да готви добре, да можеш да разчиташ на нея и да разговаряш с нея.

Вярвам, че перфектната жена е средно аритметично на всички отговори, но оставям изводите на вас. Междувременно не забравяйте, че „Какво искат жените?“ също е въпрос без отговор. Затова следващият текст ще е посветен именно на него. Знам, че има какво да споделите на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Още:

Обикновено има защо жените да крият това, което крият...

Свирка ли е изневярата?

Друго си е да я подържиш…

Секнат секс – обречен секс

Не е гаден – къс е

Аз обичам леките жени

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти