По-добре да си платя, но да бъда с нея

двойка любов връзка
Снимка: Istock

Тодор Капитанов

Колкото повече угаждаш на жена, толкова по-непотребен ставаш за нея. Достигнах до извода, че всичко в този живот се плаща. Особено когато става въпрос за жена. И не говоря за пари. Заплащането е много по-скъпо, когато не се измерва в банкноти, а например в изгубено време, изхабена енергия, скъсани нерви и пропиляна емоция.

Много по-евтино излиза на мъжете да си платят в пари, за да бъдат с някоя. Просто жените са лесно подкупни и с минимални средства можеш да постигнеш максимум резултат при пазарене с тях. Всъщност, ако трябва да бъдем честни докрай, мъжете могат да имат всяка една жена, ако платят с достатъчно за нея пари, но никога няма гаранция, че тя би била с тях, ако опитат да я „подкупят“ с внимание, време, емоция и любов. Тези неща нямат никакво значение и никога не са имали. Измислени са от жените, с цел да разсеят и омаломощят жертвата си, докато тя в заблудата си продължава да ги обслужва всячески.

двойка любов връзка
Снимка: Istock

Определено има нещо сбъркано в жените. Колкото повече опитваш да бъдеш внимателен и услужлив с тях, толкова повече започват да изискват от теб. Точно както онези неприятни шефове, които не те оставят да си поемеш дъх от работа и все са недоволни. На всичкото отгоре ти плащат смешна заплата, а накрая те уволняват без дори да получиш обяснение защо. Но пък когато заплатиш в пари, всички шефове, а и техните служители, изпълняват новите поръчки, при това с приоритет, когато сумата е добра.

Кой каза, че жената има нужда от време? Колкото повече време прекарваш с нея, толкова по-добре тя ще те опознае и съответно толкова повече кусури ще открие в теб. Най-лошото е, че няма да ти ги спести и ще ти ги каже по такъв начин, че да се почувстваш виновен от това какъв всъщност си. А когато жена помоли някого да отделя повече време за нея, тя просто иска да уплътни бездействието си, като се възползва от всяка една секунда, в която да му напомни колко кофти човек е той. Явно така се чувства значима и полезна както за себе си, така и за обществото.

двойка любов връзка
Снимка: Istock

Жените в никой случай не обичат разговорите с мъжете, въпреки че посочват това в първите пет условия, за да бъдат с тях. Реално те предпочитат монолозите. В първия момент, в който прекъснеш женското словоизлияние, енергията му се преобразува в сълзи и обвинения, че мъжът не се интересува от нейната личност. Дадеш ли възможност на жена да споделя свои тревоги и радости, рано или късно отегчителният ѝ монолог ще доведе до извода, че ти всъщност си виновен за тревогите и не я подкрепяш в радостите.

Най-голямата измама, с която жените изтезават мъжете, е любовта. Правят всичко възможно мъжете да се влюбят в тях, а след това използват тази негова зависимост да го разиграват. А горките мъже лесно попадат в този капан, защото „сиренцето“ в него е наистина много, много вкусно. След като попаднат в капана на любовта мъжете осъзнават, че жените се нуждаят от изключително много любов. Те са алчни за любов. Няма същество на тази планета, която може да даде на жените толкова любов, колкото те имат нужда. Тя е смисълът на живота и основна цел в него. Толкова са кръвожадни за любов, че са склонни да разкъсат всеки, който не им я дава с шепи всяка една секунда. Обикновено в ролята на тази жертва са мъжете, които наистина ги обичат. Но както разбрахте, това няма никакво значение, защото тази любов никога няма да бъде достатъчна.

двойка любов връзка
Снимка: Istock

Чувал съм, че истинските жени ценят отделеното за тях време и отдадената им любов. Всички сме слушали за това, но никой не го е виждал, въпреки че многократно са правени действия в тази посока, изискващи неимоверни усилия, изключително голямо търпение, силна воля и железен характер. Все качества, които са изключително скъпи в днешно време. Е, аз не съм толкова богат, че да хвърлям това злато на вятъра. Предпочитам да си платя с пари, но да бъда с жената, която искам, макар и за кратко по начин, който и аз харсвам. И не говоря само за секс. Ето до какви мисли ме докарахте, скъпи мои.

Още от Тодор Капитанов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти