Обикновено има защо жените да крият това, което крият...

жена
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Много се стряскам, разочаровам, а понякога дори ме боли, когато това, което очаквам няма нищо общо с реалността. Например, със сигурност ви се е случвало да фокусирате някой свръхудобен наглед, мек и райски фотьойл, да се засилите към него, да се пльоснете отгоре му, а той да се окаже чувствително по-твърд от бетонна плоча.

Или пък да си сготвите спагети карбонара и когато седнете на масата и с нетърпение вкусите от тях, те да се окажат сладки, защото сте неочаквано прост, за да сте купили сладка сметана, а не сметана за готвене. Така като стане…

А когато очаквано и реалност се разминават и в любовния живот, често разочарованието е съпътствано и от искрено учудване, което мога да сравня единствено с учудването след някой гениален фокус: „И как стана т‘ва..?“. Ето ви пример. 

„Къде отидоха?“

Хванах си гадже един път. Освен вътрешната красота, разбира се, на пръв поглед имаше и бонус – чифт големи, хубави гърди. Успяха да ме развълнуват. Един следобед я заведох вкъщи, нещата потръгнаха и дори напреднаха, започнаха дрехи да падат по земята. Останах аз срещу нейния сутиен. Вълнението, което изпитах се пренесе и върху ръката, с която трябваше да го откопчая. Мина известно време, докато най-накрая и той се свлече на земята. Така, в следващия миг ми минаха точно две мисли през главата – или момичето беше роднина на Астор и току-що беше направила коронния си номер, или аз ослепявах.

И в двата случая обаче циците й изчезнаха. Нищо. Тя усети, че нещо се случва с мен в този момент. Може би, защото панически започнах да търся къде са се дянали. Най-накрая ги намерих в сутиена й под формата на подплънки. Каква манипулация и подвеждаща реклама.

Разбира се, предпочитам хиляди пъти жената да няма нещо, което очаквам да има, пред това да се окаже, че има нещо, което не е предназначено за жени.

жена
Снимка: Thinkstock

Очаквано и реалност са срещали противоречие помежду си и друг път в срещите ми с жени. Ето друг случай. Първоначално с нея само си пишехме, а буквите й звучаха доста благо. На снимките беше симпатична, абе, странно защо ми обръщаше внимание. Видяхме се. Моментът, в който се почувствах прецакан обаче, този път не дойде от начина, по който изглеждаше, а че мъжкогрубият й, заповеднически глас прониза благата ми същност. Ръкостискането й вероятно беше по-силно от това на Гробаря, а мощната й ръка, свита в юмрук, ме удари по рамото и в пространството зазвучаха думите:

„Не е ли за едно бясно шкембенци?“

Какво шкембенци, к‘ви пет лева… Тя видя учудването ми и допълни „Ко са опули, бе, шкембенци, чорбичка… не си ли ял? Въйй, ти ни си живял!“ 

Отидохме да ядем шкембе. Дали защото имаше страх от вампири, изяде около 6 килограма чесън, а когато очите ми се насълзиха, тя изгрухтя „Како ревна ся?“.

жена
Снимка: Thinkstock

Идеята ми е, че колкото и да се опитваме да скриваме недостатъците си, дали външни или вътрешни, те рано или късно излизат наяве и ако причината да ги крием е фактът, че човекът, с когото ще излизаме няма да ни хареса, то това няма никакъв смисъл, защото така или иначе в един момент ще се разкриете един пред друг напълно и разочарованите ще са вече двама. 

П.С. Момичето от втория пример може и да ме изненада, защото в чата почти няма как да се разбере начина на говорене и поведението на човек, но пък беше адски искрена по време на срещата ни. Дори, когато се оригна на змей.

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти