На бар с любимия или с приятели

Катето Евро
Снимка: Личен архив

Катето Евро

Обичам да се забавлявам по клубове с моите приятели. С любимия човек винаги съм предпочитала тихите и романтичните места.

Нощният живот ме завладява с ритъма на музиката, с усмихнатите хора и със сладките приказки, които разменяш с приятелите на чаша питие. С любимия е хубаво и когато мълчиш, докато наблюдаваш морето, залеза, планината или когато просто се взирате в нещо или един в друг.

Странно, обикновено когато говориш за любовта, изпадаш в клишета и шаблони. Когато говориш за приятелството, звучи някак по-искрено. Затова вероятното нощните забави предполагат приятели, а тихата радост от прелестите на живота – любим човек.

Купоните никога не свършват. Готиното при тях е, че във всеки момент можеш да си тръгнеш. Възторгът от живота с любимия е непрекъснат. Възторгът е причината да бъдеш щастлив и радостен, когато излизаш с други хора.

Нещата са свързани, но и различни. Не ги смесвам, но по някакъв начин при мен те са сложени в порядък. Аз съм романтичен човек и вярвам, че всеки миг трябва да се преживява с красотата. А красотата е и в светлините на нощния клуб, където се смеем с приятели, и в звездите, които гледам нощем с любимия.

Винаги е било така. Така и ще бъде. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти