Мъжът S класа

Мъжът S класа
Снимка: netinfo

Тук се опитвам да се правя на интересен като комбинирам двата езика за да получа изречението - мъжът с класа. Но също така стана хубава заигравка с модела на Мерцедес – S класа – символ на най-високата класа. В случая в автомобилостроенето. Аз излизам от рамките на автомобилостроенето.

Защото можем да излезем от всяка индустрия, но не можем да излезем от живота.

Какво е класата? Начинът, по който изглеждаш и репутацията, която имаш. Животът, който живееш. Всичко е въпрос на класа. Тя е важна, като въздуха. Можеш да нямаш пари, можеш да нямаш гадже, можеш да нямаш нищо, но не можеш да нямаш класа.

Какво означава да имаш класа? Ми, ознaчава да си отиваш с нещата, които имаш, местата, на които ходиш, дрехите, които обличаш, хората, с които се виждаш. Разбираш ли? Означава, когато караш Мерцедес да НЕ ОСТАВИШ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СИ ШОФЬОР, защото си изглеждаш, като шофьор, а да ти личи, че си собственик на колата си Разбираш ли? Означава, като слизаш от тая кола да не си с дънки от пазара в Димитровград, а още по-малко да паркираш в градинката пред бл. 129 в Надежда, където живееш. Означава да не се учудват, когато разберат, че правиш нещо, че оставаш следа или че си успешен.Да имаш класа означава, да ти личи, че си някой и че правиш нещо. Да си нещо, а не – нищо.

Защо си губиш времето с такъв? Ти серизоно ли? Може ли да излизаш с човек, който да те е срам да представиш на вашите, или на приятелките си? Или да се оправдаеш с вечното – „Бе, ше правя, каквото си искам!“. Ок, никой не ти казва да не правиш, каквото си искаш. Ама знаеш ли, какво искаш?

Много хора нямат никаква класа и това си личи, въпреки всичките по-специални, скъпи, панаирджийкски и интересни дрехи, които обличат. Много хора се държат, като специални и важни, без да са такива.

Много е важно да знаеш, кой си и къде си и да правиш разлика между това да присъстваш някъде и това да си поканен на това място.

Мъжът S класа не е мъжът, който демонстрира превъзходство, а на когото му личи превъзходството. Той прави нещата забележително и със замах, без да иска да изглеждат така. Това е непосилното превъзходство на класата. Не изглежда, като палячо, защото няма нужда от външен израз за да бъде забелязан. Няма пера на главата, провиснали 7/8 дънки, цветна татуировка на епилираните крака и супер ярки маратонки. Не. Него го забелязват много отвъд изброеното.

Мъжът S класа не повишава тон, не псува, като коньовичар и не привисва в модните кафета, защото там има работа. Бизнесът никога, абсолютно никога не се е вършел по модните кафета.

Мъжът S класа навсякъде е на мястото си. И не прави нищо особено за това си положение. Него го харесват не защото е най-смешен, когато е пиян, а защото е единствения, който не е пиян, когато всички са пияни. Той не е като всички. Нали ти казах, че S класата не е за всички

Мъжът с класа не изглежда, като картофаджия, макар и родителите му да са картофаджии, или селскостопански работници, или заварчици, или обикновени служители. Никой не бива да се срамува от потеклото си, но и никой не бива да демонстрира, че не му пука от потеклото, при положение, че му личи. Както, че му пука, така и че не може да го надскочи.

Мъжът с класа си изглежда пич, както и да се облече, в каквато и кола да влезе и където и да го пуснеш.

Защо е мъжът с класа е важен за теб ? Защото той е рядък и изключителен екзепмляр. И винаги е по-яко да излизаш с рядък и изключителен, пред това да си с някой кисел, тривиален, обикновен или незабележим тип. Не, че нещо им има на тия пичове, даже напротив – това да си тривиален, обикновен или незабележим тип не означава, че не би могъл да си нормален. Но тук говорим за алтернативата. И когато или ако изобщо можеш да бъдеш с някой изключителен, защо да не бъдеш? Той ще ти зададе критерии, които ще бъдат критерии за изключителност.

И, естествено, бидейки негова половинка – ще бъдеш изключителна, защото един мъж с класа няма да си избере жена без класа. И няма да те остави да не се чувстваш така. Дори и да се самонаказваш излизайки с някакви никакви, дори и да не успееш сама да откриеш в себе си нещо повече, от това, което откриват в теб някакви никакви, той за това е с класа – заради изключителността, каквато явно е видял да прозира и в теб.

Недей да се заплесваш по елементарното, представяйки го за интересното. Това е надценен избор. Търси ценното и изключителното, а това е мъжът, който има класа.

Пишете на Симеон Колев на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти