Мъжете имат 5 нужди. Удовлетворете поне номер 3

Мъжете имат 5 нужди. Удовлетворете поне номер 3
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Когато става въпрос за нужди, жените нямат равни на себе си.

Това е тема номер едно за тях, без значение от конкретиката на разговорите, които водят помежду си, с половинките си, с приятелите, колегите и дори с непознати.

Винаги, ама винаги разговорите им се стига до извода, че „ние, жените, си имаме своите нужди”. Другият извод, който върви ръка за ръка с първия, е, че „мъжете са длъжни да удовлетворяват тези наши нужди”.

Брей! Ама това не е ли малко нахално от ваша страна, уважаеми читателки?

Не е ли егоистично да мислите единствено за вашето удобство и благоразположение, при това с претенцията, че дори някой има по задание ангажимент да задоволява исканията ви? Най-наглото от ваша страна обаче е фактът, че във вижданията ви, ако някой мъж не е в състояние да удовлетвори нуждите ви, значи той е пълен неудачник. Нещо повече – не е никакъв мъж.

Доста удобна за жените теза, нали?

Чудя се дали изобщо някоя жена е успяла да постави себе си на второ място, като помисли първо за нуждите на някой друг, вместо за собствените си такива. Интересно ми е също дали някоя дама се е замисляла какви са нуждите на мъжете и какво би коствало евентуалното им удовлетворяване.

От опит и наблюдения имам отговор на така поставените въпроси.

Но по никакъв начин не мисля да бъда деликатен и ще поставя на дневен ред нещата абсолютно по женски така: Която жена не удовлетворява тези нужди на мъжете, не става за нищо и изобщо не трябва да счита себе си за жена:

жени мъже
Снимка: iStock

1. Храната

Чували ли сте твърдението, че всеки мъж иска три неща от живота – супа, второ и десерт? Е, мъжете не са чак толкова първични, че да изчерпват желанията си от живота единствено с храната, но това е един от стожерите на тяхното съществуване. Виждали ли сте нахранен мъж, който да е раздразнителен? Ако пък храната му е вкусна по време на консумиране, може да му се радвате точно като на котенце, защото той душевно е умилен точно толкова, колкото любимото ви животинче, когато го галите и обсипвате с любов.

2. Удивление

Не оставяйте дейностите му неоценени! Никога! Не ги възприемайте за даденост! Никога! Знайте, че за да свърши дадена мъжка работа, той е използвал комплекс от знания, план, визия, пресметливост и далновидност. Тези неща заслужават аплодисменти. Винаги.

3. Секс

Има ли нужда въобще от мотивация за важността на тази нужда при мъжете? Все пак е редно да спомена, че сексът не е толкова мъжа прищявка, а по-скоро е средство за сближаване на партньорите. Не си струва да лишавате мъжа от секс в каквато и да е ситуация. Благоразположението на жената в това отношение винаги бива възнаградено – както на момента, така и занапред.

4. Приятелство

Нали сте виждали как мъжете бранят приятелите си и са готови на всичко за тях? Нали знаете колко много време те пракарват заедно? Ами вместо да ги ревнувате, станете приятел с мъжа си той ще отделя цялото си време и внимание за вас. Най-доволните мъже са тези, които прекарват приятно времето с жените си. Мъжете знаят, че подобна ситуация е наистина рядко срещана, и правят всичко, за да въвлекат жена си своя свят на интереси и хобита. Така че, уважаеми дами, давайте шанс на мъже си да ви приобщят към техния свят.

жени мъже
Снимка: iStock

5. Естетическа наслада към жените

Бъдете красиви! Толкова е просто. Да, не е проблем да стоите по пижама у дома си по цял ден, но нека тази ви визия понякога бъде разнообразявана. Има толкова варианти да изглеждате привлекателно с непретенциозно облекло, което носите пред него. Мъжът определено иска да те вижда красива. Той счита, че именно ти си най-красива на света. Е, припомняй му го от време на време.

От всичко изброено мога категорично да заключа: Ако някоя жена не може да удовлетвори тези пет нужди на мъжете, не става за нищо и изобщо не трябва да счита себе си за жена.

Прочетете още от Тодор Капитанов в Edna.bg:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти