Мъжете харесват красивите жени, но се влюбват в усмихнатите

жена красота усмивка щастие
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Със сигурност знаете, че мъжете всъщност харесват да бъдат управлявани от жените. Така е им е много по-лесно, защото ангажиментът да взимат решения за действия в живота им почти изцяло отпада, понеже го прехвърлят съвсем доброволно към дамите и след това с цялата си наглост се правят на онеправдани, че „жените постоянно се опитват да ги командват“. Нека не забравяме също, че ефективна манипулация на мъжете може да бъде само тази, която в основите си е изградена на желание за доставяне на неговото удоволствие. Ако мислите, че мъжете са лесни за манипулиране и безпроблемно можете да ги водите за носа с вашите женски трикове, то сте абсолютно прави.

жена шапка есен зима
Снимка: iStock

Ако се чудите с какво може да провокирате мъжете да ви гледат, слушат и изпълняват всичко, което им кажете, точно като добре дресирани кученца, то в следващите редове ще намерите отговора.

Мъжете харесват красивите жени, но винаги се влюбват в усмихнатите и лъчезарните. Вниманието на мъжете винаги е съсредоточено към тези дами, които с мимики показват положителното си настроение. Тези, които се смеят на шегите им и също така са могат да разсмиват другите. Мъжете обичат да се чувстват забавни. Това е гаранция, че ще се привържат много по-бързо и много по-силно към вас, ако се усмихвате и демонстрирате чувството си за хумор. Важно е за един мъж да успява да разсмива жената.

любов двойка връзка плаж
Снимка: iStock

Ако не насърчавате и поощрявате усилията на мъжа, просто забравете за него. Става въпрос за всички онези усилия, които полага у дома. От отварянето на плътно затворени буркани, местенето на гардероби и коването на пирони, до къртенето на стени и поправянето на автомобила. Това са все неща, които карат мъжете да се чувстват съпричастни към дома, който по принцип вие жените управлявате. Поощрението на свършената от мъжа работа е с изключително голямо значение за него. Винаги награждавайте победата му над упорития буркан с целувка и възхищение, било то и добронамерена ирония. Ако накарате вашата половинка да се чувства силен, полезен и ценен, той гарантирано ще ви обича още повече.

Няма как да пропуснем и добрата храна. Ама разбира се! Това е абсолютна класика. Неслучайно неостаряващ ще остане вицът, в който се твърди, че перфектната жена трябва да може да прави 70 неща – 69 и мусака. Всъщност това въобще не е виц, а напълно сериозно твърдение. Не защото мусаката е брилянтно ястие, а защото това е метафора на взаимоотношенията. Когато жена направи на някого муска, това е вид преклонение, тя сякаш доброволно се поставя в подчинена роля спрямо него във взаимоотношенията.

жена красота усмивка щастие
Снимка: iStock

В никакъв случай не занемарявайте външния си вид у дома. Повечето жени го правят, а след това се чудят защо мъжете не им обръщат внимание. Може ли някой най-накрая да ми каже как е възможно жените да се стараят толкова много за външния си вид, когато отиват до близкия квартален магазин например, а същевременно нехаят за външния си вид в дома си пред мъжа, който постоянно гледа в тях. Ако няма някоя особена причина за това, логиката показва, че мъжете са винаги на второ място след всички чужди за жените хора.

Много малки неща са необходими за щастието на мъжете. Изисква се само постоянство, добра храна, любов и добро настроение.

жена красота усмивка щастие
Снимка: iStock

 

Още от автора:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти