Модни тенденции есен/зима 2019-20

мода
Снимка: Lanvin, Shrimps, Emporio Armani, Saint Laurent

Биляна Божилова

Отиващото си лято не бива да оставя следи от тъга и носталгия. Трябва да дарява мили спомени и енергиен заряд за предстоящите есенно-зимни дни. Освежаването на гардероба с нови покупки в актуалните тенденции за сезона е неизчерпаем източник на добро настроение за всяка жена с усещане за стил. А моден сезон есен/зима 2019-20 е пълен с дизайнерски дрехи и аксесоари с уникални модели, в наситени цветове, с предизвикателни принтове и разкошни материи.

Бърз поглед към миналото се спира в 70-те и стила на буржоазията, преминава през блестящата магия на 80-те и диско неона на 90-те. Сиви костюми и връхни дрехи с повдигнати рамене за дамите, които обичат да залагат на класиката. Натруфени рокли и облекла с пера за жените с афинитет към дързостта и провокацията.

Битката на контрастите се развива и при цветовете – черното и сивото се състезават за модния връх с неоновите и блестящите нюанси. Принтовете също са на двата полюса – туид срещу рози и леопард. Дантелата и кожата изпъкват сред материите.

13-те топ модни тенденции за есен/зима 2019-20 ви очакват в нашата галерия.

Към галерията >>>

Още от Биляна Божилова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти