Мястото на разврата е вкъщи!

Симо Колев
Снимка: Edna.bg

Ако мислиш, че е странно или недопустимо да използваш тези две думи от заглавието в едно изречение, значи там е голямата ти грешка. Много често семейните отношения или отношенията във връзката се скапват, когато се приеме, че домът или връзката е някакво стерилно място, на което вие само се обичате и сте партньори, които си четат поезия и споделят разни неща заедно и не се чукате, а правите любов. Вкъщи не е място за мръсотии, а за чиста и неопетнена сърдечност и споделеност.

Гре-шка!

В момента, в който човек откаже да следва дори и най-тъмните си инстинкти в собствената си връзка, колкото и да е предан, лоялен и достоен, вече ще има едно пространство, което не може да бъде запълнено от половинката и рано или късно единият ще има потребност, която другият не може да посрещне и за да не бъда многословен - единият ще започне да се прави на любящ баща или любяща майка в семейството и в същото време страшна разпоретина извън него.

Понякога се стига до самоизвинения и оправдания за тази двойнственост от сорта на – „ми нали аз винаги съм на линия и семейството ми е на първо място. Това просто е един отдушник“....

Мястото на разврата е вкъщи. Това означава да правиш всичко, което искаш с този, когото имаш. Да си любяща майка и разпоретина едновременно с един и същи човек.

Защо „развратът“ изчезва от вкъщи?

Ми защото започваш да си мислиш, че това е само етап от връзката, докато е топла, прясна и още емоционална и че не можете цял живот да се цапардосвате като ненормални, където и когато се хванете. 

Или защото започваш да си мислиш, че правите нещо грешно, извратено и прекалено смело, а ти „по принцип“ не правиш такива неща. Защо? Не знаеш. Може би те е страх някой да не си помисли, че си „такова“ момиче. Ама „какво момиче“? И кой да си помисли, нали сте с гаджето си. Или те е страх да не свикне на пир, а?!

Етапите от връзката могат само да развиват връзката, но не и да я ограничават. Тоест, по-пиперлвиите и емоционални залитания могат да си бъдат солта на живота, както в началото, така и по време на цялата връзка.

Защо си мислиш, че разбирането, партньорството и лоялността трябва да са вечни, да се основни за връзката и винаги да са там, а сексът, айде, какво пък толкова, нали го правите всеки четвъртък, след Лига Европа.

Имаш нужда от дефиниция на „разврат“ ли? Ми всичко по-различно от лимитирания, познат секс по подразбиране, дето го правите всеки четвъртък, след Лига Европа, освен ако не те боли глава. Всеки си има различен разврат. Може да е секс в обедната почивка, да си вземете стая в хотел, нищо че можете и у вас.

Да си пишете „мръсни“ съобщения, да си пращате още по-мръсни снимки, да се обличаш за него, да се правиш за него и да изискваш той да се прави за теб. Да си купиш вибратор. Не! Той да ти купи вибратор. И нищо от това да не излиза от семейството. Защото развратът е силен стимул да го търсиш другаде. А е така, защото развратът е силен афродизиак. Той не стимулира, той просто побърква.

Защо си мислиш, че е повод за страшна гордост да кажеш, че двамата сте заедно от 300 години и никога не сте се чукали в пробната на някой мол... Защото преди триста години не е имало молове, ясно.

Искам да кажа, че връзката има нужда от ухажване и удоволствия. Връзката не е извинение да спреш с удоволствията.

Искам да кажа и че ако никой не прави нищо за връзката, рано или късно ще стане нещо с връзката. И най-често то не е готино за връзката.

Знам, че си сериозна мадама. И това да си сериозна мадама не означава да си суха мадама. Можеш да бъдеш и двете. За какво ти е връзка, в която скуката и рутината идват, дори са поканени, и дори са добре дошли?

Какво правиш? Пускаш скуката или мъжа ти чука на вратата в тоалетната на пицарията, а ти такова чукане чакаше?

Пишете на Симеон Колев на edna@netinfo.bg.

Още от Симо Колев:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти