Любовта на мъжа минава през стомаха? Дайте рецептата!

Светла Иванова
Снимка: Личен архив

Напоследък сякаш стана модерно жените да заявяват, че не могат да готвят. Съобщават го най вече публични личности, като телевизионни водещи, певици, актриси и пр. Дами със стабилни семейства, но сякаш държащи повече на стабилната си кариера.

Може би да запретнем ръкави в кухнята не отговаря на съвременната ни визия? Или пък е трудно да бъдем добри домакини и в същото време успешни в избраната от нас професия?

Има ли рецепта за успеха – личен или професионален? Ще ви разочаровам. Няма такава. Ако семейството не е на първо място или ако не готвиш често, да разчиташ на случайността да се получи нещо, е като игра на руска рулетка.

Лесно е да бъдеш добре изглеждащо момиче в добър ресторант. Но защо да бъдем само такива момичета? Според мен всяка уважаваща себе си жена, майка и домакиня трябва да умее да готви поне няколко вкусни неща.

Любовта наистина минава през стомаха.

Дали във вид на пърхащи пеперуди или вкусна гозба? Защо да избираме само едното? Някой беше казал: жената трябва да бъде готвачка в кухнята, любовница в леглото и дама в обществото. Струва си да се замислим. Само да не ги разбъркаме тия понятия, че се получава комично. Я си представете например: дама в кухнята, любовница в обществото, готвачка в леглото...

Дали във вид на пърхащи пеперуди или вкусна гозба, изберете сами. Аз предпочитам и двете. Защото дори и пеперудите трябва да се хранят.

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти