Любов по време на коронавирус

двойка любов уют
Снимка: Istock

Все още се търси официално лекарство срещу коронавирус и се правят какви ли не опити и изледвания с цел да се преборим най-после с тази гадина и да ни се махне от главата! Не само това е важно обаче – важно е и как да се справим със стреса от цялата изолация в последните две седмици.

Когато изгледате всички възможни филми по разните видеоплатформи и ви заболят очите от четене на книги и ви се уморят ръцете от търкане на пода – може би е време за най-сладкото: правенето на любов.

Как хубаво прозвуча – правене на любов. Това е нещо различно от секса, въпреки че и той би помогнал в случая. Само и само да бягаме някак от стреса. Ние не сме свикнали на това, което се случва сега и то ни ужасява. Затова съветвам дамите и пичовете да не си губят времето с глупости, ами да се захващат за работа.

двойка любов уют
Снимка: Istock

За някои хора сексът все още е тема табу. Е – аз не съм от тях. Как бих могъл да бъда след като съм поет? Не става. И без да сте поети – ако има с кого да споделите страстта си, вярвам, че ще се почувствате по-добре. По възможност го правете с човек на когото държите и влагайте чувства. Нясно съм, че живеем във все по-дигитален век и вече освен 90% от ежедневието ни, едва ли не и емоциите ни са дигитални. Дано ласките никога не станат такива.

Как само стопля една истинска прегръдка. Доколкото чух и целувките ни забраниха. Силно се надявам да не ни забранят страстта, защото тогава вече наистина ще полудеем и няма да има връщане назад. Нарочно не ви изреждам начините, по които аз лично се разнообразявам в този така труден период, защото знам, че вие вече сте изпробвали всичко. Може и да го сторя, но в друга статия.

двойка любов уют
Снимка: Istock

Държа да отбележа обаче, че нищо не е толкова разтоварващо, колкото един хубав оргазъм. Всъщност може и да не е един, защо трябва да се ограничаваме... Сега имаме цялото време на света, независимо че работим от вкъщи. Ако холът е нашия офис, то спалнята трябва да е стаята за релакс.

Това е то – любов по време на корона! Призовавам мъжете да се погрижат за жените си. Те имат нужда от това. От една красива дума, последвана от красиво действие. Филмите за възрастни могат да почакат. И бездруго по трите налични канала го правят в една и съща поза. Разнообразяването му е майката. Карантината ще мине. Сега се отпуснете и изключете за малко телевизора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти