Какво НИКОГА не трябва да казват жените по време на секс

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Всеки знае, че жените са чувствителни и мили създания, които внимателно подбират партньорите си и нежно им шепнат любовни послания, поезия и ръсят звезден прах от грива на еднорог. Разбира се, всичко това важи единствено, ако жените спят, сънуват или бълнуват. Дълго време вярвах, че и наяве нежният пол се състои от приказни създания, но след като веднъж една позната ми каза „Не обичам да ме целуват, направо давай“, разбрах, че или аз съм прекалено романтичен, или има жени, които не са точно нежни.

Допитах се и до свои верни другари дали и те биха се секнали при подобни подкани, записах си отговорите им и обобщих.  Ето ситуациите, в които мъжете мразят да бъдат поставяни по време на секс.

Пеене
„Амено!" Сещате се за песента на Era – Ameno, предполагам. Е, кажете ми, свързвате ли я със секс? И аз не я свързвах доскоро…  Лягаме си с момичето в леглото, разгорещени, готови за действие. Представете си приглушената светлина, аз съм върху дамата, целувам я, хващам я за китките, вдигам ръцете й над главата и тъкмо вече нещата да навлязат в действие… от устата й поникна звук, но наместо пъшкане и удовлетворително стенание, тя запя „Дориме!“ Сексът рязко спря и се замести от истеричен смях. Призовавам обаче да правим разлика между правене на любов и караоке.

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Даване на зор 
„Днеска ще почнем ли? Вие пейте църковни песни по време на секс, пък после зор давайте. Не може винаги да почваме, когато на вас ви скимне. Нали и ние имаме нужда от подготовка. Така, де… с търпение към общо благо.

Забележка
„Не там! “ Е, не стига, че най-накрая сме почнали, ами накрая и „Не там!“. Ами, като виждате, че имаме затруднение да уцелим, пък спестете ги тия забележки, запазете и малкото ни останало достойнство. Хванете го, намерете му мястото.

Неконструктивна критика
„А, що така мекичък?“ Нужно ли е да се съобщават всевидни неща и как се отговаря според вас на подобен въпрос? Съветът ми е вместо да оповестявате очевидното, просто да го поправите. 

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Прекалена искреност
„Скучно ми е…“ Скучно ви е, защото в главата ми е припевът на „Амено“, който не е особено динамичен. Но дори това не е причина просто да се обърнете и да заспите. След всичко преживяно до момента, не заслужаваме ли да се попресторите малко поне на заинтересовани и задоволени?

Всяка история си има извод, а моят извод от тази е следният:

Dori me interimo
Adapare
Dori me
Ameno Ameno
Latire
Latiremo
Dori me

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти