Как се справят мъжете с властните жени?

двойка скандал
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Не се справят.

Най-после ми се случи да живея с момиче. И то не с обикновено момиче, а с личното ми гадже. И под най-после нямам предвид, че винаги съм си мечтал за това, а че най-после щях да опровергая думите на моите приятели мъже, според които „яко“ не била точната дума, описваща живеенето с половинката. 

И тъкмо да започна да опровергавам, нещо ме удари в тила. Беше силно и тежко. Точно преди да загубя съзнание се усетих буквално като праснат с чук. Когато се свестих, той все още беше върху мен и нещо ми подсказваше, че ще остане дълго там. Чехълът.

Още на втората вечер от съвместното ни съжителство разбрах, че въпросът „Миличка, какво ще хапваме довечера?“ си има ясен отговор – „Каквото ни сготвиш, МИЛИЧЪК!“ Почти съм убеден, че очите й присветнаха в червено, докато го изричаше. После, по взаимно съгласие, тя ми каза, че ще приготвям вечерята ежедневно, а след като хапнем, пак по мое желание ще ходя да тренирам, за да изгарям натрупаните калории, понеже съм надебелял напоследък.

двойка скандал
Снимка: Thinkstock

„Секунда да видя накъде е мусаката…“

Та... да кажем, че приготвянето на вечерята го преглътнах. Само под секрет да споделя, че конкретно в тая връзка предпочитам аз да си готвя храната. Спомням си, когато все още не живеехме заедно, я помолих да ми направи лазаня за рождения ден. Беше под формата на супа. Всъщност сега, докато пиша това, си давам сметка, че може би в онзи момент нарочно е искала да ме наплаши с ужасията, която ми приготви, за да не я карам да извършва подобни героични действия повече. Успя да ме изиграе гадината...  

Да ви кажа ли кога разбрах, че живея с истински властна жена? Когато спря да използва директни заповеди към мен. Парадокс, а? Сега ще ви поясня какво имам предвид с няколко примера:

„Така, тези дрехи да бъдат преместени от тук!“
„Това тук да бъде изчистено до края на деня. Да се забърше, залъсне, да засвети!“

двойка скандал
Снимка: Thinkstock

Дори в момента, докато пиша, се случва пример! За пръв път, откакто съжителстваме в хармонична идилия, бях оставил простирането на нея. Какво стана според вас? 

- Да ми помогнеш малко с простирането, а? Стига лежа с тоз‘ компютър! – каза Луцифер.
- Ама, пиленце, аз пиша сега статия, някой лев да изкарам, да ти помогна за оная чанта, дето я искаш..
- Може и после да се напише тая статия. Сега да станем и да ми подадем ония дрехи!

Ето това е риалити! Само защото е учтива тоя път, ще й ударя едно рамо. Така че отивам да помагам, а заедно с прането смятам да простра и топките си. Така или иначе вече не ми принадлежат.

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Прочетете още от Александър:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти