It's Chique, Uniqie!

It's Chique, Uniqie!
Снимка: Личен архив

Galia

Здравейте момичета,
Срещата ни е изключително вълнуваща за мен, може би именно затова ми отне доста време докато събера кураж да седна пред компютъра и да отворя вратата на едно абсолютно различно и ново лично пространство - нашият собствен микросвят тук!

Място, където ще можем свободно да общуваме и да коментираме теми, които ни вълнуват - като хора, като момичета, като приятели... и разбира се като специални личности на които оттук нататък много ще държа!

Надявам се искрено това приятелство да е забавно, готино, вълнуващо и да няма ограничаващи периметъра бариери. Надявам се да науча от вас нови неща и да ви споделя други от своя скромен опит. И така, благодаря много на Netinfo и Edna.bg - дами, добре дошли във моя блог!

It's Chique, Uniqie!

Стана ясно, че този сезон ще е изпъстрен с цветове - ярки, наситени, контрастни! Идва една доста секси и chique есен, която ме радва още с приближаването си. Мисля си за лилава рокличка с червени обувки и коралова розово - оранжева чанта или червена рокля с лилаво сако и коралови обувки и коктейлна чантичка - clutch в същия цвят! Господи, с какъв дар сме дарени жените - имаме уникалната възможност да бъдем дами, да сме ефирни, нежни, да радваме окото на господата около нас и да се радваме на усмивките им, предизвикани от възхищение.

Ето това наричам късмет! Представете си да трябваше да носим ризи, костюми и панталони и равни ръбести обувки с мъжка форма. Не, днес ще говорим за изящество!

А на мъжете - благодарим, че ги има, обожаваме ги и да, те са нашето вдъхновение, но преди това, дърпам завесата на будоара на женствеността, и тук засега - е забранено за мъже! Защото тайните си остават тайни.

Едно нещо, което научих от дългите си обиколки по света - от книгите, които имах възможност да прочета на тема лични отношения между двата пола, научих доста от изненадващите на пръв поглед, но много прозорливи начини на мъжете да научат повече за нас преди дори да имат възможност да ни опознаят. Нямате представа колко неща анализират още в първите 5 до 15 минути от един първоначален разговор след първото - здрасти, как сииииии ! (с гласа на Джоуи от "Приятели")

И така - за какво става дума! Първото нещо което прави впечатление на мъжете е погледа, кожата на лицето, формата на тялото и поддържане на уместните килограми, женствените извивки на тялото или липсата им ( при различните мъже този критерий варира ) след което идва ред на - да, маникюра и за Бога педикюрът ви!

Знам, че това е най-учудващото нещо, което един голям процент от жените пропускат, но мъжът може да направи разследване на навиците и характера на жената само докато погледне начина по който тя се грижи за ноктите си. Проведох и свое лично разследване, за да не съм голословна, като говорих с избрани мъже, приятели, представители на различни професии, възрасти и стилове и те всички заключаваха едно и също нещо, така сякаш бяха чели от един учебник, този който явно си предават от уста на уста, докато ние си мислим, че гледат мач!

Цитирам: В първия миг когато поглеждаме ръцете на жената и особено пръстите на краката и, виждаме дали тя се уважава достатъчно, за да си е направила един добър маникюр/педикюр. Това веднага ни казва, че ако е така, то тя подрежда живота си така , че да има време за всичко, за нея е важно аз да я харесвам и затова полага усилия в тази посока. Отделно, това говори и за грижливост, защото ако има време за себе си, то със сигурност ще има време и за мен, и то ще бъде вярвам, доста качествено ! След това мога да и кажа: здравееей!

Това ми напомня за репликата на вечерта снощи, аз имам навика да прекарвам четвъртъците в компанията на приятели в едно френско бистро, където си говорим с удоволствие на различни теми, придружени с чаша ягодово дайкири и винаги се зареждам с много настроение!

Та репликата на вечерта беше - "Хей, защо се върна? Видях те да излизаш с приятна дама и си помислих, браво той ще прекара хубава вечер!" „За Бога Не - отговори ми той - тя заслужаваше само да я изпратя до колата и, и дори и това беше много за фините подметки на обувките ми! Не, не и с този zebra bra (сутиен с десен на зебра), още повече с нещо прозрачно отгоре! Прилоша ми. Прикритото поражда толкова повече фантазии, тук всичко бе ясно, още преди да имам възможност да се размечтая!" Толкова беше ядосан, възмутен и дори обиден.

Посмяхме се по този повод и като заключение от това искам да поздравя мъжете с добър стил, и да ви уверя дами, че образите от екрана, тези с дълбоките деколтета и късите поли далеч не са мечтата на мъжа за жената до себе си. Така че намерете идеалния баланс да карате своя възлюбен мъж да мечтае и.... бъдете красиви! Толкова ви отива!

Целувки,

Galia

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти