Истинският мъж е като истинската жена - с една малка особеност...

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Имам теория. Тя се изчерпва в заглавието. Но тъй като не мога да публикувам само заглавие, трябва все нещо да напиша. А добре, че от време на време ми пишете и вие, че да се вдъхновявам. Продължавайте в същия дух!

Преди няколко дни, по-точно преди четири, ми писа момиче, което в общи линии се изповяда, че вече нямало истински мъже. Крайно ужасен си казах: 

„Да, бе! Наистина ли след 25 години, чак сега научавам, че не съм истински? При това го научавам от имейл от непознато момиче!“

Веднага започнах рисърч по темата и като всеки уважаващ себе си журналист, първо отворих Google и написах „истински мъж“. Някои от заглавията, които изскочиха на първата страница бяха „Нещата, които един истински мъж не прави“ и „10 правила как да бъдеш истински мъж“. Изчетох тези текстове, тази откровена теория и своего рода Библия на женските копнежи и установих, че описаният профил на „истинския“ мъж има прилики с мен.

Тогава разбрах, че момичето от мейла не е право, а без дори да предполагам, аз съм единственият „истински“  мъж останал на земята и с нея сме един за друг, а сега Edna.bg ни среща, за да остареем заедно.

Или беше това, или тия тъпотии за „истинския” мъж и „истинската“ жена са пълна глупост.

Продължих да разлиствам резултатите в Google и след като видях заглавията „Как да разберете, че излизате с истински мъж“ и „Как да стана една истинска жена, която да привлече един истински мъж“, реших да се килна. Но преди да се килна прецених, че е добре първо да дам отговора на тези два въпроса – и аз да съм допринесъл с нещо на тоя свят…

двойка любов
Снимка: Thinkstock

Как да разберете, че излизате с истински мъж?

Първо: Ако сте навън, значи сте излезли.
Второ: Дали мъжът е истински? Лесно е, проверката се свежда до оглеждане на интимната зона. Ако човекът има патка, значи е истински мъж и вие сте излезли именно с него! Бинго! Ит‘с а джакпот! Следователно, ако няма, значи сте излезли с истинска жена. Толкова е просто!

Защо тая думичка „истински“ в този контекст толкова много ме дразни? Има ли фалшиви мъже и фалшиви жени? Не, естествено. Мъжът си е мъж и жената си е жена, с всичките им положителни черти, недостатъци, предпочитания и т.н.

Не сте ли съгласни, че тайната на успешната връзка не е в намирането на „истински“ мъж или жена, а в намирането на подходящия за нас човек? Виждал съм жени, например, които до крайност отблъскват мен, но пък са си намерили човек, който също жестоко ме отблъсква. Един за друг обаче, те са всичко. 

Познавам и пияни жени, според които не съм истински мъж, защото не съм пожелал да ги употребя в тоалетната на дискотека, например. Вижте колко сбъркано звучи. За тях „истинският“ мъж би го направил! За други пък сигурно няма да съм истински мъж, защото не искам да изневеря на гаджето си: „Ей, го тоя, пъзльо, чехльо, какъв мъж е, аз му се предлагам тука…“

Моята приятелка обаче пък е много доволна от факта, че съм й верен. Затова съм и с нея. Бил съм и с такива обаче, на които не им дреме дали са единствени за мен. Е, мога ли да кажа, че те не са истински жени и това, че не са подходящи за мен, да не би да ги прави мъже?

Много експресивно ми текна мисълта, но се надявам, че успяхте да разберете основното, което исках да изразя – за мен няма истински и фалшиви мъже и жени, има подходящи и неподходящи.

Колкото до момичето, което пита: „Как да стана една истинска жена, която да привлече един истински мъж“

С риск да изляза от перфектния си профил - научи се да правиш поне яйца на очи. Поне.

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти