Искам да правя секс с приятелката ти

двойка любов секси
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Да опознаваш други култури, техните традиции, храна, вярвания, ценности, е голямо богатство. И дори да не ти допаднат, поне знаеш, че навсякъде жените са си жени, свалката си е свалка и сексът си е секс – в тази последователност. Знаеш също и, че когато момиче има приятел, вероятно на него няма да му бъде комфортно, ако се забиваш с гаджето му. Дали става въпрос за частен случай, не знам, но това което ми се случи в Ливан, ме постави в непозната за мен ситуация.

Не е важно как се озовах в Ливан, по-важното е, че и там има Тиндър, и там има жени. Още първата вечер започнах да си пиша с едно момиче. Не знаеше бъкел английски, за сметка на това аз бях специалист по арабски с Google Translate. След около три дена се видяхме. Комуникацията беше сложна, но не и невъзможна. Посмяхме се, уговорихме се да се видим пак, изпратих я до тях и толкоз. В следващите дни продължихме да си пишем и се видяхме втори път. Тогава дори ми се стори, че нещата отиваха не само към любовна игра, а към нещо по-сериозно. Наивник... 

Беше един следобед, когато за сефте тя ме потърси първа. По навик попитах „Ко прайш?“, надявайки се да получа популярният у нас отговор „Ми, ко да прая…“. Да, ама не…:

„Ами, с приятеля ми тъкмо пием кафе и си говорим за теб. Чакай да ти го дам, че иска да ти каже нещо“

Първоначалното ми сепване премина през мисълта, че вероятно не съм я разбрал добре, заради отвратителния й английски. Уви, точно след тази мисъл на слушалката се чу дебел и плътен мъжки глас, който доста интелигентно ми обясни, че е годеникът й. Ще се опитам да ви опиша чувството. Представете си, че ви се ака, а на среща ви мечка. Или пък не. 

„Представете си, че тръгвате да сваляте момиче и на среща ви годеникът й – ливанец“

Странно защо обаче, човекът беше много сговорчив. Каза, че годеницата му много му разказвала за мен, че съм бил много интелигентен и много искал да се срещнем, да си поговорим за Европа, за България и т.н. Казах му „Я, си дай годеницата малко пак“. Опитах да се събера: „Виж какво, мисля, че е станала някаква грешка, дай да се видим утре, ама само двамата“. Тя се зачуди какво нередно виждам в ситуацията, но все пак кандиса. 

След като се видяхме на следващия ден, я подхванах от самото начало:

- Ти знаеш ли що е то Тиндър и за какво се използва?

- Да…

- Добре, тогава мисля, че е станало някакво объркване в комуникацията.

Включих Google Translate и в реално време, с думи прости, ѝ обясних, че Тиндър е приложение, в което хората се срещат, за да правят секс. „Аз искам да правя секс с теб, разбра ли?“. Тя дебилно кимна положително. „А какъв е тоя годеник в цялата игра, аз ли съм луд, или?“

двойка любов секси
Снимка: Thinkstock

Тогава към нашата маса се зададе едър ливанец, който седна до нас и мило се запозна с мен – а, познайте от един път кой беше това. Беше доста спокоен за човек, с чиято приятелка се опитвах да спя. Реших да изчистя съвестта си и поставих картите на масата.

- Виж сега, станало е някакво объркване. Нямах представа, че тя си има приятел, камо ли пък годеник.

- Е, и? Какъв е проблемът?

"Как какъв? Не разбираш ли, че искам да правя секс с приятелката ти?“

- Ми, прави бе – отвърна ми невъзмутимо той, все едно му казах, че искам да си поръчам вода. После се обърна към нея и я пита дали е съгласна да се съвкупли с мен. Тя пък взе, че отрече.

Тогава им пожелах на чист български роднините им да са живи и здрави и тръгнах към изхода на заведението, а тия зад мен се провикнаха „Ама, поне приятели да си останем, не може ли?“. 

Два дена след това се прибрах в България, където за това, което ми се случи, и аз, и мацката, щяхме да ядем неоспорим бой! Защото тук правилата са такива, а точно това правило в България се спазва неизменно! 

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov!

Прочетете още от Александър:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти